Ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρωναπό το Bioten - Free Sunday
Ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρωναπό το Bioten

Ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρωναπό το Bioten

Με ambassador την Έλενα Παπαρίζου, το Bioten ετοιμάζεται για την πιο εντυπωσιακή χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις και λάμψη

Το Bioten, παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά αφρόλουτρων, με νέα βελτιωμένη σύνθεση και υπέροχα αρώματα, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση. Με τη νέα σύνθεση και έχοντας πάντα ως δύναμη του τη φύση, το αφρόλουτρο Bioten γνωρίζει πως να ικανοποιεί τις αισθήσεις, διατηρώντας το δέρμα μεταξένιο και λείο. Με την πλούσια και αναζωογονητική υφή της ανανεωμένης σειράς αφρόλουτρων, οι γυναίκες θα απολαμβάνουν την περιποίηση που χρειάζονται καθημερινά.

Το Bioten υπόσχεται σε κάθε γυναίκα που το εμπιστεύεται, ότι η χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη περιποίηση, λάμψη και δυναμισμό. Το 2017 ξεκινάει με μία μεγάλη έκπληξη κι αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή! Η Έλενα Παπαρίζου, η αγαπημένη σταρ που μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες και πρωτιές, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο του Bioten και μας προσκαλεί στο πιο εκθαμβωτικό και ξεχωριστό ταξίδι περιποίησης και λάμψης.

Η εντυπωσιακή Έλενα, αναζητώντας διαρκώς ευκαιρίες νανιώσει τη φροντίδα που προσφέρει η φύση, αφήνεται στην μοναδική γκάμα προϊόντων Bioten, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης, που μόνο το Bioten ξέρει ότι μπορεί να της παρέχει!

Το Bioten, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά ambassador,δίνει μόνο μία πρώτη γεύση του πιο όμορφου προορισμού ανανέωσης και φροντίδας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ.