Νέα γυναικεία συλλογή Jordan - Free Sunday
Νέα γυναικεία συλλογή Jordan

Νέα γυναικεία συλλογή Jordan

 

Η γυναικεία συλλογή της σειράς Jordan υποδέχεται την άνοιξη του 2018 με 3 μοναδικά μοντέλα παπουτσιών σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια σε κάθε στυλ!

Air Jordan 1 SOH

COLLECTION min

Η συλλογή «Season of Her» συνδυάζει πολυτελή σατέν υφάσματα, στοιχεία από σουέντ μοναδικής ποιότητας και απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς για ένα έντονο look που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Γυναικείο Air Jordan I Hi Zip

Untitled design min

Φερμουάρ και δέρμα ανώτερης ποιότητας στο επάνω μέρος, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του  AJ I, του πιο διάσημου σχεδίου της σειράς Jordan. Η ετικέτα με το λογότυπο Nike Air στη γλώσσα του παπουτσιού προσθέτει ένα στοιχείο OG χάρη στο κόκκινο χρώμα της. Η εσωτερική σόλα περιέχει μαξιλαράκια για μεγαλύτερη άνεση και στήριξη.

Γυναικείο Air Jordan XII Vachetta Tan

HO17 JD JSW WOMENS SOH AJI LIGHT AQUA PRIMARY original min

Σε αυτό το παπούτσι, το επάνω μέρος αποτελείται από σουέντ δέρμα Vachetta με χρυσές λεπτομέρειες συνθέτοντας τη νέα πολυτελή εκδοχή του XII.

Η γυναικεία συλλογή της σειράς Jordan για την Άνοιξη του 2018 κυκλοφορεί σε γυναικεία μεγέθη 5-12. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους δικτυακούς τόπους Jordan.com/women και pinterest.com/jumpman23.

Δείτε περισσότερα εδώ και αποκτήστε τα νέα μοντέλα με ένα κλικ στο nike.com