Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιορτάζει μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας - Free Sunday
Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιορτάζει μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γιορτάζει μια επιτυχημένη δεκαετία στο χώρο της μόδας

Σε ένα υπέροχο event που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μάϊου, και φιλοξένησε για πρώτη φορά ο χώρος του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου στην οδό Πειραιώς 260, εκλεκτοί καλεσμένοι γιόρτασαν μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη τα 10 χρόνια εξέχουσας παρουσίας του στη fashion σκηνή της χώρας και απόλαυσαν τις σχεδιαστικές δημιουργίες του για το καλοκαίρι του ’18 και το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 18-19. Δημιουργίες που θέτουν στο επίκεντρο τη γυναίκα που είναι επιλεκτική και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή και τις δικές της προσωπικές επιτυχίες.

Η χειμερινή συλλογή STELIOS KOUDOUNARIS FALL WINTER 2018-19 με πράσινα αυτοκρατορικά βελούδα, κόκκινα δερμάτινα οικολογικά σύνολα, μεγάλα γκρι-λευκά καρώ συνδυασμένα με αυστηρά κλειστά μπούστα και μαύρα πλεκτά που ορίζουν τη θεατρικότητα της εποχής αλλά και μεταλλικά βραδινά φορέματα που προσδίδουν έναν glam χαρακτήρα. Η συλλογή κατέκτησε το κοινό που για πρώτη φορά βρέθηκε σε ένα τέτοιο contradictory χώρο-τυπικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του '70, ενώ iconic τσάντες εμπνευσμένες από το blue dot που κοσμεί τη φιάλη της εκλεκτής βότκας CÎROC™ κέρδισαν τις εντυπώσεις.
 
Τη βραδιά πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Νικολέττα Ράλλη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Σπύρο Σαμοίλη, η Σάσα Σταμάτη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Πετρουλάκη και πολλοί άλλοι επώνυμοι της ελληνικής lifestyle και επιχειρηματικής σκηνής.