Πώς θα βρείτε το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσάς - Free Sunday
Πώς θα βρείτε το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσάς

Πώς θα βρείτε το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσάς

Οι δεκάδες αποχρώσεις του κάθε χρώματος μήπως τελικά μπερδεύουν αντί να διευκολύνουν την επιλογή χρώματος που ταιριάζει στο πρόσωπό μας; Προτού, λοιπόν, διαλέξετε χρώμα, θα πρέπει να εξακριβώσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας. Οι τρεις βασικές κατηγορίες είναι οι ψυχροί, οι ζεστοί και οι ουδέτεροι τόνοι. Το να βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε μπορεί να είναι κάπως περίπλοκο, γι’ αυτό σας έχουμε τέσσερα tips για να τα καταφέρετε.

1. Εν αρχή ην η επιδερμίδα

Ο ψυχρός τόνος επιδερμίδας έχει ροζ και λαδί υποτόνους, ενώ το θερμό δέρμα έχει κίτρινους και χρυσούς υποτόνους. Έχετε έναν συνδυασμό αυτών; Μάλλον είστε στην κατηγορία των ουδέτερων τόνων.

2. Ταυτιστείτε με μια διάσημη

Όταν ψάχνετε έμπνευση, προσπαθήστε να βρείτε διάσημες κυρίες που έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος και ματιών μ’ εσάς. Έτσι, θα έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα τού πώς θα δείχνει το χρώμα σ’ εσάς.

3. Κοιτάξτε τον καρπό σας

Αν οι φλέβες σας είναι μπλε ή μοβ, τότε έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Αν είναι πράσινες, έχετε θερμό τόνο.

4. Το χρώμα των ματιών σας έχει σημασία

Αν έχετε μικρές χρυσές κηλίδες στα μάτια σας, τότε μάλλον έχετε ζεστό τόνο επιδερμίδας. Αν έχετε μπλε ή πράσινες, τότε μάλλον έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας.

Ο χρυσός κανόνας

Διαλέξτε έναν τόνο ο οποίος είναι αντίθετος από τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Δηλαδή, αν έχετε ζεστούς υποτόνους, καλύτερα να επιλέξετε μια ψυχρή απόχρωση και αντίστροφα. Αν, πάλι, έχετε ουδέτερο τόνο επιδερμίδας, τότε είστε τυχερή, αφού έχετε περισσότερες επιλογές.