Έχεις φετίχ με τις τσάντες; - Free Sunday
Έχεις φετίχ με τις τσάντες;

Έχεις φετίχ με τις τσάντες;

Η Miuccia Prada συνηθίζει να λέει: «Οι τσάντες έχουν μεγαλύτερη απήχηση από τα ρούχα. Οι τσάντες έχουν γίνει κάτι σαν τα γυαλιά ηλίου». Δύσκολο να αμφισβητήσεις την ιέρεια της βιομηχανίας της μόδας, αλλά ακόμα κι αν τολμούσες, με μια μικρή ενδοσκόπηση στο ίδιο συμπέρασμα θα κατέληγες.

Οι τσάντες δεν χρειάζεται να «ταιριάζουν». Δεν έχουν ώρα –ακόμα και σε βραδινή έξοδο μπορείς να πάρεις ένα backpack–, διατηρούν την αξία τους περισσότερο από τα παπούτσια και «γερνούν» με περισσότερη χάρη. Οι τσάντες για μια πραγματική fashionista είναι ο ορισμός του φετίχ.

Κι αν είσαι μία από εκείνες τις φετιχίστριες που έχουν βαρεθεί τις εξωπραγματικά ακριβές τσάντες με τα ευδιάκριτα logos που υποδηλώνουν τουλάχιστον κομπασμό, πρέπει να κάνεις τώρα login στο Greek Chic Handmades. Το ελληνικό brand επενδύει στην ποιότητα και στα άριστα υλικά και μας παραδίδει καθαρές γραμμές και μια ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

OMS 6925 min

OMS 7096 min

OMS 7055 min

Πώς να μην ερωτευτείς την oversized Εστία και τη σικάτη Κυβέλη; Λατρεύουμε –σε όλα του τα χρώματα– το clutch Ηρώ από δέρμα nubuck, την ultrachic μίνι Κλειώ, την bucket bag Roxanne με μακριά και κοντή δερμάτινη αλυσίδα. Η δερμάτινη αλυσίδα είναι και το χαρακτηριστικό που ορίζει την Greek Chic Handmades σε όλες της τις δημιουργίες, από τις ζώνες έως τα σανδάλια – τώρα είναι η ευκαιρία για αγορά κι ας είναι off-season, αφού θα βρείτε εξαιρετικές τιμές.

OMS 6925 min

OMS 7096 min

Με την ίδια «εμμονή» στη λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένα και τα βραχιόλια και οι χειροπέδες, όλα δερμάτινα, με περίτεχνα κουμπώματα. Στη φετινή κολεξιόν νέα άφιξη είναι οι ζώνες, που ειδικά φέτος είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Η ζώνη, παρεξηγημένη από τους ανυποψίαστους, μπορεί να μεταμορφώσει τελείως ένα look. Λεπτές, με αλυσίδα ή με έντονη αγκράφα, θα θέλεις να τις πάρεις όλες.

bigblk03 min

brabigbrw2 min

bigblk03 min

bigblk03 min

Τα σανδάλια, οι τσάντες και τα αξεσουάρ Greek Chic Handmades σχεδιάζονται από την Ελευθερία Τυράκη, κατασκευάζονται στην Αθήνα με κορυφαίας ποιότητας ιταλικά δέρματα και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

INFO

Website: https://greekchichandmades.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/GreekChicHandmades/

Instagram: https://www.instagram.com/greekchichandmades/

Pinterest: https://www.pinterest.com/greekchic/