Αφέλειες: Πώς θα τις διατηρήσετε - Free Sunday
Αφέλειες: Πώς θα τις διατηρήσετε

Αφέλειες: Πώς θα τις διατηρήσετε

Οι αφέλειες είναι μεγάλη τάση για φέτος, αλλά, όσο ωραίες κι αν είναι, ίσως δεν είναι ό,τι πιο βολικό στην καθημερινότητα, γιατί υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν «συνεργάζονται». Ακολουθούν ορισμένα tips.

Στεγνώστε τες αμέσως μετά το μπάνιο: Το στέγνωμα αμέσως μετά το ντους θα ελαττώσει το φριζάρισμα και τις τούφες που πετάνε. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτενίστε τις αφέλειες σας ενώ τις στεγνώνετε προς το πλάι και μετά ισιώστε με τη βούρτσα.

Χρησιμοποιήστε σίδερο για μπούκλες: Αν οι αφέλειες σας έχουν μακρύνει, κάντε ανάλαφρες μπούκλες. Θα χρειαστείτε ένα μικρό σίδερο.

Φορμάρετε με κρέμα φορμαρίσματος για μπούκλες: Για να πετύχετε ωραία φόρμα στις σγουρές αφέλειες απλώστε με τα δάχτυλα κρέμα φορμαρίσματος και δουλέψτε τη καλά.

Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια: Μερικές φορές ακόμα και τα καλύτερα προϊόντα αδυνατούν να προστατέψουν τα μαλλιά από την υγρασία και τη βροχή. Τα τσιμπιδάκια μπορούν να σώσουν τις αφέλειες σας σε περίπτωση βροχής. Βγάλτε ένα τσιμπιδάκι και πιάστε τις αφέλειες σας στην άκρη.

Να έχετε μαζί σας μια χτένα: Μια χτένα είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά για τις αφέλειες. Οι αφέλειες διαχωρίζονται αρκετά γρήγορα όταν έχουν ανακατευτεί από την υγρασία και τον αέρα. Επομένως, αν βρεθείτε κάπου έξω, χτενίστε στα γρήγορα τις αφέλειες σας και βάλτε τες σε μια σειρά.