Greek Chic Handmades: Νέα συλλογή με strappy σανδάλια - Free Sunday
Greek Chic Handmades: Νέα συλλογή με strappy σανδάλια

Greek Chic Handmades: Νέα συλλογή με strappy σανδάλια

Λεπτεπίλεπτες λωρίδες φίνου δέρματος συναντούν τα iconic σχέδια των Greek Chic Handmades, στη νέα Strappy Collection του ελληνικού brand.

GCH01 min

Τολμηρά gladiators, ready-to-go slides, δημιουργική ένωση φυσικής ψάθας με υψηλής ποιότητας δέρμα σε lovable tote bags, λεπτεπίλεπτα λουράκια σε strappy σανδάλια και splashes από ζωηρούς τόνους χρώματος συνθέτουν το καλοκαιρινό ultra-fine storyboard της νέας συλλογής των Greek Chic Handmades και μας βάζουν σε κλίμα daydreaming για την πιο effortless chic εκδοχή μας.

GCH02 min

Στην πρόταση των strappy sandals, λουράκια από φίνο, μαλακό δέρμα, αγκαλιάζουν με χάρη το πόδι, ανανεώνοντας ευρηματικά μια all-day statement επιλογή, ενώ συγχρόνως χαρίζουν στήριξη κι άνεση στα καλοκαιρινά μας βήματα.

GCH03 min

Ο πλουραλισμός σε στιλ, easiness και design συνεχίζεται και στη χρωματική παλέτα των εκλεπτυσμένων δημιουργιών του ελληνικού brand: timeless μαύρα φλατ σανδάλια, stress-free λευκά, μεταλλικά χρυσά ή ασημί αλλά και επιλογές σε «λαχταριστό» φούξια και λαμπερό yellow lemon αναβαθμίζουν τα καλοκαιρινά μας look, από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο στο party, από την πόλη στο νησί!

GCH05 min

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι νέες προτάσεις των χειροποίητων δερμάτινων clutches, με boho-chic flair. Εκτός από την υψηλή αισθητική τους, διακρίνονται και για τη χρωματική συμπερίληψή τους, ενώ το «πάντρεμα» της φυσικής ψάθας με κορυφαίας ποιότητας δέρμα στις super-size tote bags –key item ως shopping ή weekend bag– τονίζει την ανεκτίμητη αξία της διαχρονικής ομορφιάς.

GCH06 min

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή στο greekchichandmades.gr, ανακαλύψτε τη μαγεία της αυθεντικής τεχνοτροπίας κι αφεθείτε στην αιώνια γοητεία της απέριττης δημιουργίας, που «υπογραμμίζει» με τον ωραιότερο τρόπο την απλότητα του ελληνικού καλοκαιριού.

 

GCH07 min

https://www.instagram.com/greekchichandmades/