5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (δράσεις) - Free Sunday
5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (δράσεις)

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (δράσεις)

Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 εκείνης της ημέρας, καλούν παιδιά και ενήλικες να συμμετάσχουν σε μία σειρά από δράσεις με «πράσινο χαρακτήρα»: Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια από τα παλιά για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης στον Εθνικό Kήπο, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις πέριξ και μέσα στον Κήπο αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια.

* Αν μένετε σε άλλη πόλη της Ελλάδας στην καμπάνια του WWFγια το αστικό πράσινο συμμετέχουν δεκάδες δήμοι και σχολεία ανά την Ελλάδα, που διοργανώνουν με τη σειρά τους εξαιρετικές δράσεις σε χώρους πρασίνου. Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Τρίκαλα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδος είναι μερικές μόνο από τις πόλεις στις οποίες θα λάβουν χώρα ωραίες δραστηριότητες! Δείτε τον χάρτη των εκδηλώσεων στο GreenSpaces.gr.

**Κατεβάστε την εφαρμογή WWF GreenSpaces στο κινητό και καταγράψετε ή βαθμολογήσετε έστω έναν πράσινο χώρο στην πόλη σας. Αυτόματα μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε 1 από τα 5 ποδήλατα, προσφορά των καταστημάτων Praktiker Hellas, και 20 συλλεκτικά t-shirt από το WWF Ελλάς. Η κλήρωση θα γίνει στις 7 Ιουνίου.