Η back to school συλλογή των Accessorize είναι εδώ - Free Sunday
Η back to school συλλογή των Accessorize είναι εδώ

Η back to school συλλογή των Accessorize είναι εδώ

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και ο Σεπτέμβριος θεωρείται αναμφισβήτητα ο μήνας της ανανέωσης, τόσο της δικής σου όσο και της γκαρνταρόμπας σου. H έμπνευση που ψάχνεις για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα σεζόν βρίσκεται στα Accessorize και πιο συγκεκριμένα, στην Back to School συλλογή που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για την επιστροφή στο σχολείο, στη σχολή ή στο γραφείο.

Accessorize Back to School 1 min

Tα απόλυτα fashion items της σεζόν είναι τα backpacks, που υπόσχονται να χωρέσουν όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ταυτόχρονα να προσθέσουν extra πόντους στυλ στις εμφανίσεις σου. Διαχρονικά γεωμετρικά ή floral prints και pastel ή metallic αποχρώσεις θα ταιριάξουν απόλυτα με το coolness μιας urban αισθητικής.

Accessorize Back to School 3 min

Από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν παιχνιδιάρικα stationery items: ρομαντικά notebooks, κασετίνες με glitter, novelty στυλό και must-have planners που σε κάνουν να ανυπομονείς (κι όμως!) για την επιστροφή στην καθημερινότητα, κάνοντας τη πιο ξεχωριστή από ποτέ.

Accessorize Back to School 2 min

Ανακάλυψέ τη συλλογή Class of 2018 και δημιούργησε τις ”too cool for school” εμφανίσεις σου με τα πιο in σακίδια που θα κυκλοφορήσουν αυτή τη σεζόν!