Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν κορυφαία διάκριση στα βραβεία «Made in Greece 2015». - Free Sunday
Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν κορυφαία διάκριση στα βραβεία «Made in Greece 2015».

Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν κορυφαία διάκριση στα βραβεία «Made in Greece 2015».

Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν Το Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επωνύμου Ελληνικού Προϊόντος», μεταξύ όλων των βιομηχανικών προϊόντων που συμμετείχαν, μέσα από αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την ελληνική καινοτομία και την ανάπτυξη. Επιπλέον, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα, πιστοποιημένη φιλικότητα προς το δέρμα, αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό μέσα από επενδύσεις σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive έχουν κερδίσει επάξια και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Advertorial_BL_MadeInGR_ESOTERIKI


Οι καταναλωτές τις αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και, χάρη στη δική τους εμπιστοσύνη, οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive παρουσίασαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία τους, αποκτώντας πλέον ηγετικές θέσεις στην κατηγορία*!


Η θερμή υποστήριξη των καταναλωτών «επέστρεψε» στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Συγκεκριμένα:
• Μετατράπηκε σε νέες επενδύσεις της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ .Α.Ε για την περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής της μονάδας. Η ΜΕΓΑ Α.Ε., κόντρα στην οικονομική κρίση, όχι μόνο παρέμεινε και παραμένει στην Ελλάδα, αλλά στο διάστημα 2010 – 2015 ολοκλήρωσε πλάνο επενδύσεων > 50εκ.€, ενώ προγραμματίζει επιπλέον επενδύσεις ύψους 25εκ. € για το διάστημα 2016-2018.
• Αύξησε το προσωπικό της κατά 60%, ενισχύοντας την απασχόληση στην Ελλάδα.
• Πολλαπλασίασε τις εξαγωγές της: οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων σε 4 ηπείρους, ενώ η κατηγορία έχει πάρει τη θέση της στα 100 πιο εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα – κυρίως χάρη στις εξαγωγικές δραστηριότητες της ΜΕΓΑ Α.Ε.


Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη περίοδο που διανύουν πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται παράλληλα κοντά στην ελληνική οικογένεια υλοποιώντας κοινωνικά προγράμματα με συστηματικότητα και με έμφαση κυρίως στις ανάγκες των παιδιών.


Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την ανάγκη όχι μόνο για άριστη ποιότητα, αλλά και για μειωμένη τιμή, από τις αρχές του 2014 αύξησε το ύψος των προσφορών της με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και -50%. Επίσης, αυξήθηκε η συχνότητα αλλά και η διάρκεια προσφορών με εκπτωτικό sticker επάνω στο προϊόν, με κύριο στόχο όλοι οι καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τις άριστης ποιότητας ελληνικές πάνες Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή.