Ταξίδι στην Αμερική… με άρωμα STR8 - Free Sunday
Ταξίδι στην Αμερική… με άρωμα STR8

Ταξίδι στην Αμερική… με άρωμα STR8

 

Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν, αλλά τα δώρα του STR8 συνεχίζουν! Θέλεις να ξεκινήσεις τη χρονιά σου με ένα εισιτήριο στο όνομά σου για την πιο αυθεντική εμπειρία του NBA, ζητωκραυγάζοντας στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Το STR8 είναι εδώ για να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα και να σε στείλει να δεις live έναν αγώνα τον Milwaukee Bucks με πρωταγωνιστή τον “Greek Freak”!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά στον στόχο σου και το μαγικό εισιτήριο για τα παρκέ του NBA, είναι να βρεις τον κωδικό που βρίσκεται σε κάθε σετ δώρου STR8 και να τον καταχωρήσεις στο Str8myway.com.

Ένας αγώνας ΝΒΑ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μια εμπειρία ζωής που θα θυμάσαι για πάντα και το STR8 την έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσένα! Αναζήτησε τα τυχερά STR8 σετ δώρου στα ράφια των super markets και τις αλυσίδες καλλυντικών και γίνε εσύ ο μεγάλος τυχερός. Δες από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μαγεύει τα πλήθη και να σπάει κάθε ρεκόρ με τη φανέλα των Milwaukee Bucks!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το Str8myway.com

 

STR8 HERO DEOSG min