Διοργάνωση «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ – AUEB Career Fair» από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΟΠΑ - Free Sunday
Διοργάνωση «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ –  AUEB Career Fair» από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΟΠΑ

Διοργάνωση «Ημερών Καριέρας ΟΠΑ – AUEB Career Fair» από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του ΟΠΑ

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος περισσότερες από 45 μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις, συναντώντας περισσότερους από 350 φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα λάβουν μέρος σε συναντήσεις / συνεντεύξεις γνωριμίας και θα συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα την ίδια ημέρα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν ιδρυτικά μέλη και στελέχη νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) και να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας ή πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης του ΟΠΑ. Η συνεργασία με νεοφυείς επιχειρήσεις έχει προσφέρει πολύ χρήσιμες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια στους φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ, οδηγώντας σε δυναμικά μονοπάτια καριέρας ή και στην ανάπτυξη νέων δικών τους εγχειρημάτων.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 από τις 9:30 έως τις 17:00 στο κτίριο «Μηχανουργείο» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.