Σσςς... η νέα 360 δημιουργική καμπάνια της Media Strom από την GOD και την H+K Strategies, ξεκινά! - Free Sunday
Σσςς... η νέα 360 δημιουργική καμπάνια της Media Strom  από την GOD και την H+K Strategies, ξεκινά!

Σσςς... η νέα 360 δημιουργική καμπάνια της Media Strom από την GOD και την H+K Strategies, ξεκινά!

Η στάση της αυτή απέναντι στις πολύτιμες στιγμές του ύπνου, συμπυκνώνεται στη νέα επικοινωνία επαναλανσαρίσματός της, δια χειρός... GOD, μέσα σε μια απλή αλλά εξαιρετικά «φορτισμένη» φράση, που εμπεριέχει όλη τη «φροντίδα της μαμάς»: «Σσςς κοιμάται»!


Μέσα από έναν ψιθυριστό τόνο... απόλυτα συνυφασμένο με το σεβασμό και τη φροντίδα που δείχνουμε στον άλλον την ώρα που κοιμάται, η νέα 360 καμπάνια της GOD σε συνεργασία με την H+K Strategies, ενημερώνει κι εκπαιδεύει για τα εξαιρετικά οφέλη του καλού ύπνου και τη σπουδαιότητά του, χρίζοντας την Media Strom τον “απόλυτο πρεσβευτή του καλού ύπνου”, τον “Επίσημο Χορηγό Καλού Ύπνου” για μια καλύτερη ζωή.


Τα τηλεοπτικά προβάλλουν διαφορετικούς ανθρώπους να κοιμούνται απλά… καλά! Ενώ, το ηχητικό εύρημα του ψιθυρίσματος έρχεται να ταυτίσει ακουστικά την έννοια του σεβασμού προς αυτόν που κοιμάται. Βασισμένη στους 3 πυλώνες Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία έρχεται να εκπαιδεύσει το κοινό για τη σπουδαιότητα του Καλού Ύπνου και τα οφέλη που μας προσφέρει τα οποία μεταξύ άλλων είναι η μείωση κινδύνου ανάπτυξης του σακχαρώδη διαβήτη, η μείωση του ρυθμού αντιγήρανσης και η αντικατάσταση των παλιών κυττάρων με νέα αλλά και η διασφάλιση της συναισθηματικής υγείας και της ευεξίας.


Η δημιουργική καμπάνια της GOD εκτός από τη δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών ενεργειών, όπως communications και PR strategy σε συνεργασία με την H+K Strategies, retail marketing, digital communications, influencers MKTG, online & offline media relations και content creation. Η επικοινωνία απλώνεται σε διαφορετικά μέσα, χρησιμοποιώντας διαφορετικό tone of voice ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Παράλληλα, στο digital περιβάλλον η GOD, μέσα από μια πιο διασκεδαστική και viral “γλώσσα” αναδεικνύει και πάλι τη μεγάλη ανάγκη για ξεκούραστο ύπνο.


Όποιο όμως και αν είναι το μέσο, ένα είναι σίγουρο: για καλή υγεία, ευεξία, ενέργεια, ομορφιά, επιτυχία και για ζεις τελικά καλύτερα… η απάντηση βρίσκεται στη νέα καμπάνια της Media Strom!