Τα δανεικά και αγύριστα του Τοξότη του κ. Καλογρίτσα - Free Sunday
Τα δανεικά και αγύριστα του Τοξότη του κ. Καλογρίτσα
Τσίπρας και Παππάς αναζήτησαν μάταια σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ στα μίντια Eurokinissi

Τα δανεικά και αγύριστα του Τοξότη του κ. Καλογρίτσα

Κανόνι ύψους 127 εκατ. ευρώ ρίχνει στους πιστωτές της και κυρίως στην Attica Bank η κατασκευαστική εταιρεία Τοξότης, του κ. Καλογρίτσα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δανειοδοτήθηκε πλουσιοπάροχα επί κυβέρνησης Τσίπρα, την περίοδο που ίσχυαν σκληρά capital controls και εξαιρετικά επιτυχημένοι και δυναμικοί επιχειρηματικοί όμιλοι δεν μπορούσαν να καλύψουν τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες.

Όλα ήταν εύκολα για τον Τοξότη του κ. Καλογρίτσα γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς είχαν αποφασίσει να τον μετατρέψουν σε ισχυρό καναλάρχη που θα στήριζε πολιτικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Εκτός από τα δάνεια από την Attica Bank τού δόθηκε και η κατασκευή της μισής Εθνικής Οδού Πάτρας – Ολυμπίας μέσα από μειοδοτικούς διαγωνισμούς στους οποίους η ουσιαστικά χρεοκοπημένη εταιρεία επικρατούσε με εξωφρενικά υψηλές εκπτώσεις.

Ο Καλογρίτσας δεν μπόρεσε να γίνει καναλάρχης, η κατασκευαστική Τοξότης δεν προώθησε την κατασκευή της Εθνικής Οδού Πάτρας – Ολυμπίας και ο λογαριασμός για τα «κορόιδα» ξεπερνάει τα 127 εκατ. ευρώ.

Τσίπρας, Παππάς, Σπίρτζης μας έβαλαν χοντρά μέσα με σκανδαλώδεις υπογραφές και τώρα υποκρίνονται ότι δεν καταλαβαίνουν τι έκαναν και γιατί.