Volton Free: Ο πολιορκητικός κριός της Volton - Free Sunday
Volton Free: Ο πολιορκητικός κριός της Volton

Volton Free: Ο πολιορκητικός κριός της Volton

Έχοντας ως βασικό μέλημα την ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες πελατών και συνεργατών, αλλά και την ανάπτυξη αξιόπιστων υπηρεσιών, η Volton θέτει ως στρατηγικό στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης µε τους πελάτες της, καλύπτοντας και εξυπηρετώντας µε βέλτιστο τρόπο τις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τους.

Θέτοντας ως απόλυτο κριτήριο επιτυχίας την εμπιστοσύνη και την απλοποίηση της σχέσης του καταναλωτή με την ηλεκτρική ενέργεια και διεκδικώντας ικανό μερίδιο στην απελευθερωμένη πλέον αγορά, η Volton προχωρά στη δημιουργία νέων προγραμμάτων με βάση την εμπιστοσύνη που της επιτρέπει το ότι είναι µέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου µε έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στον χώρο παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ). Η εγκατεστημένη ισχύς των πάρκων που βρίσκονται σε λειτουργία και σε διαδικασία κατασκευής ανέρχεται στα 19 MW, ενώ σύντομα εκκινεί η κατασκευή ενός νέου, μεγάλου πάρκου, ισχύος 12 MW. Οι υφιστάμενες μονάδες παραγωγής, σε συνδυασμό µε τις μονάδες του ομίλου που βρίσκονται σε διαδικασία αδειοδότησης, θα δημιουργήσουν παραγωγική ικανότητα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 94 MW, καθιστώντας τον όμιλο έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους ΑΠΕ στην Ελλάδα.

Διεκδικώντας τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς που ήδη διαθέτει, η Volton, που ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στις αρχές του προηγούμενου χρόνου με ραγδαία αύξηση του πελατολογίου της μέσα σε μόλις λίγους μήνες, δικαιώθηκε. Στηριζόμενη εξαρχής στην ανάγκη για απλοποίηση της σχέσης μας με το ηλεκτρικό ρεύμα και ξεκάθαρη επικοινωνία, προχωρά τώρα στη δημιουργία νέων εργαλείων-προγραμμάτων για τον καταναλωτή.

Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει το πρόγραμμα «Volton Free». Ο κλάδος της ενέργειας είναι αρκετά πολύπλοκος και εάν συνυπολογίσει κανείς τις διάφορες επιπρόσθετες χρεώσεις που εμπεριέχονται στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, η εξίσωση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Στρατηγικός στόχος της Volton είναι η παροχή άριστης εξυπηρέτησης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο, λοιπόν, που της αναλογεί, η Volton αποφάσισε να δημιουργήσει το πρόγραμμα «Volton Free» με στόχο να κάνει όσο το δυνατόν ευκολότερη τη σχέση του καταναλωτή με την ηλεκτρική ενέργεια. Χωρίς πολλές παραμέτρους, χωρίς πάγια, χωρίς ψιλά γράμματα και, κυρίως, χωρίς δεσμεύσεις!

Το πρόγραμμα οικιακών και επαγγελματικών παροχών «Volton Free» έρχεται να δώσει πραγματική ελευθερία στους καταναλωτές. Χωρίς δυσνόητους λογαριασμούς και οικονομική επιβάρυνση σε περίπτωση αποχώρησης, η Volton αναπτύσσει σχέση εμπιστοσύνης με πελάτες ευχαριστημένους τόσο από τις ξεκάθαρες χρεώσεις όσο και από τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα που διέπει την εταιρεία.

Οι πελάτες που επιλέγουν το πρόγραμμα «Volton Free» γνωρίζουν από την αρχή ότι:

  • Χρεώνονται αποκλειστικά βάσει της κατανάλωσής τους.
  • Δεν θα «τιμωρηθούν» ποτέ με διαφορετική κλίμακα χρέωσης σε περίπτωση που ξεπεράσουν τις 2.000 kWh.
  • Δεν θα δουν ποτέ οποιοδήποτε πάγιο, ημερήσιο ή νυχτερινό.
  • Δεν θα τους ζητηθεί καμία συνδρομή για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.
  • Μπορούν να παραμείνουν στο πρόγραμμα όσο καιρό οι ίδιοι επιθυμούν, χωρίς να δεσμεύονται χρονικά από το συμβόλαιό τους.
  • Σε περίπτωση αποχώρησής τους από τη Volton, δεν θα «τιμωρηθούν» με καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ακόμη, στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής που ακολουθεί η Volton:

  • Όλοι οι πελάτες οικιακών προγραμμάτων λαμβάνουν ως δώρο καλωσορίσματος 2 λάμπες led, που προσφέρουν εξοικονόμηση έως και 90% σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες.
  • Όλοι οι πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα τη μηνιαία οφειλή τους λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση συνέπειας 15% στις χρεώσεις του ανταγωνιστικού σκέλους του λογαριασμού τους.
  • Όλοι οι πελάτες έχουν πρόσβαση στο portal της εταιρείας, για να παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα τη μηνιαία κατανάλωσή τους, να καταχωρίζουν μόνοι τους τη μέτρηση της παροχής τους και να εξοφλούν τον λογαριασμό τους χωρίς να δαπανούν χρόνο.
  • Όλοι οι πελάτες μαθαίνουν πώς να εξοικονομήσουν ενέργεια και συνεπώς χρήματα.

Με το πρόγραμμα «Volton Free» ο μόνος που δεσμεύεται είναι η Volton απέναντι στον κάθε πελάτη.

Δέσμευση για σταθερή και χαμηλή τιμή.

Δέσμευση για άριστη εξυπηρέτηση.

Δέσμευση για ξεκάθαρη επικοινωνία.

Πώς μπορεί να ενταχθεί κάποιος στο πρόγραμμα Volton Free;

Απλά! Χωρίς καμία αλλαγή στον μετρητή του σπιτιού ή της επιχείρησης και χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για την αλλαγή προμηθευτή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να καλέσει στο 11300 και στο Volton.gr