ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας - Free Sunday
ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας

Η συνδιάσκεψη είχε ως αντικείμενο τον σχεδιασμό του στρατηγικού πλάνου που καθορίζει τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας.

Τα μέλη-επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην ολομέλεια και οι εκπρόσωποί τους ήταν: AGRINO ο κ. Άγις Πιστιόλας, ΕΨΑ ο κ. Μιχάλης Τσαούτος και η κ. Πένυ Τσαούτου, ΛΟΥΞ ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας και η κ. Άννυ Καραγκιουλέ, ΖΑΓΟΡΙ ο κ. Νίκος Χήτος και η κ. Χριστίνα Δούμα, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ο κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ η κ. Αθανασία Δάκου, ΝΗΣΟΣ ο κ. Αλέξανδρος Κουρής, ΑΓΑΝ ο κ. Αριστείδης Ευσταθίου και η κ. Ιωάννα Πετροπούλου, ΒΙΚΟΣ ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, BRAVA ο κ. Απόστολος Σαλάκος, ΕΖΑ ο κ. Αθανάσιος Συριανός, ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ ο κ. Χαράλαμπος Κωνσταντάκης, ο κ. Σωτήρης Βλάχος και η κ. Στέβη Σμυρναίου, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ο κ. Γιάννης Βαρβαγιάννης, SKAG η κ. Πόπυ Σκαγιά, KYKNOS η κ. Μάρθα Μανουσάκη, HELLAS FROST ο κ. Γιάννης Παυλούδης, EUROCERT ο κ. Γιώργος Μπρισκόλας και η κ. Άθη Χαλκιοπούλου, καθώς και η υπεύθυνη επικοινωνίας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. Νόρα Άντερσον. Συμμετείχαν ακόμη και νέα υπό ένταξη μέλη ως παρατηρητές. Η ολομέλεια διεξήχθη στους χώρους του Δημοτικού Μουσείου Κώστα Τσόκλη στον Κάμπο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της ολομέλειας συζητήθηκαν και κατατέθηκαν από κάθε εταιρεία-μέλος προτάσεις πάνω σε πέντε στρατηγικούς στόχους-άξονες διαλόγου. Συζητήθηκαν θέματα όπως η σημασία της πρωτοβουλίας, η αναγνωρισιμότητα του σήματος, η συμμετοχή στον δημόσιο διάλογο, διάφορες συνεργασίες, καθώς και τα νέα μέλη.