Χρηματοδότηση έως 20.000 ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις από το The People’s Trust - Free Sunday
Χρηματοδότηση έως 20.000 ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις από το The People’s Trust

Χρηματοδότηση έως 20.000 ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις από το The People’s Trust

ο The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη οικονομική κρίση. O οργανισμός υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε μικροχρηματοδότηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το The People’s Trust, λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες των Ελλήνων επιχειρηματιών, τις καλές ιδέες που χρειάζονται γόνιμο χώρο για να αναπτυχθούν αλλά και την ανάγκη μιας δεύτερης ευκαιρίας για όσους επιχειρηματίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, δεν επιβάλλει περιορισμούς στον κλάδο όπου δραστηριοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι προς μικροχρηματοδότηση, ούτε στην ηλικία τους (απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους 18 ετών και άνω).

Η μικροχρηματοδότηση του The People’s Trust παρέχεται με τη μορφή δωρεάς και μπορεί να φτάσει έως τα 10.000 ευρώ ανά επιχείρηση, δίνοντας στους επιχειρηματίες που δεν έχουν πρόσβαση σε άλλες πηγές χρηματοδότησης τη δυνατότητα να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες σε εξοπλισμό και υπηρεσίες, προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η δωρεά συνδυάζεται με την παροχή μικροδανείου μέσω της συνεργασίας του οργανισμού με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αction Finance Initiative (AFI), οπότε το ποσό της μικροχρηματοδότησης μπορεί, κατά περίπτωση, να φτάσει μέχρι και τα 20.000 ευρώ.

Τα κριτήρια μικροχρηματοδότησης καθώς και η διαδικασία αίτησης είναι διαθέσιμα στο http://www.thepeoplestrust.org/el/apply.