Δυναμική παρουσία στην αγορά φαρμακείου από την Healthkey και τα Dr. Bronner’s! - Free Sunday
Δυναμική παρουσία στην αγορά φαρμακείου από την Healthkey και τα Dr. Bronner’s!

Δυναμική παρουσία στην αγορά φαρμακείου από την Healthkey και τα Dr. Bronner’s!

Δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά δερμοκαλλυντικών πραγματοποιούν τα οργανικά καλλυντικά της εταιρείας Dr. Bronner’s, που κλείνουν έναν χρόνο παρουσίας στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας HealthKey, μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στη χώρα μας.

Η Dr Bronner’s είναι το δημοφιλέστερο brand οργανικών (αμιγώς φυτικών) δερμοκαλλυντικών στις ΗΠΑ,  με παρουσία στην Αμερικάνικη αγορά από το 1948.

Η HealthKey,  η εταιρεία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα διεθνούς φήμης οργανικά καλλυντικά, υλοποιεί το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της παρουσίας της στην χώρα μας, θέτοντας σταθερές αξίες που καθορίζουν την λειτουργία της.  

Οι αξίες της καινοτομίας, της ανοιχτής επικοινωνίας, της συνεχούς βελτίωσης, της κοινωνικής υπευθυνότητας, της αριστείας σε προϊόντα, υπηρεσίες, συνεργάτες καθορίζουν τις προτεραιότητες ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος που επιδιώκει να προσφέρει πακέτο υπηρεσιών και ολοκληρωμένες λύσεις που ξεπερνούν την ανάγκη του φαρμακείου για «καινοτόμα προϊόντα στο ράφι».   

Αξίες και στόχοι που υποστηρίζονται από την ίδια την Dr Bronner’s διαχρονικά και με συνέπεια από το 1948 (όταν ο Emanuel Bronner ξεκίνησε  στις ΗΠΑ την δημιουργία των περίφημων οργανικών  σαπουνιών της Καστίλης) και υποστηρίζονται  έως και σήμερα που η εταιρία διοικείται πλέον από την τρίτη γενιά της οικογένειας Bronner.  Ακολουθώντας πιστά την παράδοση που ήθελε τα φυσικά συστατικά να πρωταγωνιστούν, από το 2005 οι τέσσερις πιο σημαντικές πρώτες
ύλες (έλαιο καρύδας, φοινικέλαιο, ελαιόλαδο και έλαιο κάνναβης), που αποτελούν το 95% των υλών που χρησιμοποιεί η Dr. Bronner’s, είναι πιστοποιημένες ως βιολογικά προϊόντα και προϊόντα Fair Trade.

Και η συσκευασία τους, όμως, αποτελείται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον και να μην επηρεάζεται το οικοσύστημα.

Τα προϊόντα ομορφιάς που παρασκευάζονται με βιολογικά έλαια και πιστοποίηση Fair Trade, χωρίς συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες, πυκνωτικά μέσα και συντηρητικά, έχουν πλέον τη δική τους θέση στην ελληνική αγορά.

Όπως ακριβώς στην Αμερική και στις άλλες αγορές, έτσι και στην Ελλάδα τα δερμοκαλλυντικά της Dr Bronner’s κατάφεραν να κερδίσουν την εκτίμηση του  καταναλωτικού κοινού και να συμβάλουν στη μετάδοση του μηνύματος που ήθελε να επικοινωνήσει ο δόκτορας Emanuel Bronner το 1948, όταν κόντρα στην τάση της εποχής για χρήση χημικών πρόσθετων  επέμενε να κατασκευάζει προϊόντα φροντίδας σώματος με φυσικά-φυτικά υλικά, προκειμένου να δημιουργεί καλλυντικά προιόντα εξαιρετικής ποιότητας και παράλληλα να συμβάλει δυναμικά στη προστασία του περιβάλλοντος.  Με τη δημιουργία της εξαιρετικής σειράς καλλυντικών της Dr Bronner’s, ο ιδρυτής της, χρησιμοποίησε τις συσκευασίες των μοναδικών σαπουνιών που  δημιουργούσε,  για να μοιραστεί τις ιδέες και τις απόψεις του για τον κόσμο, το περιβάλλον, τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.

H προσπάθεια του αυτή, ξεκίνησε από την τεράστια επιθυμία του, να μεταδώσει ένα μήνυμα αγάπης μεταξύ των ανθρώπων και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Μήνυμα απεριόριστου σεβασμού στην ανθρώπινη ύπαρξη και σεβασμού της διαφορετικότητας. Αγάπης για τον εαυτό μας και προς τους άλλους. Μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του οικοσυστήματος  και της ορθής διαχείρισης των πόρων του. 

Η αγορά πρόκληση για την ομάδα της Healthkey είναι αυτή του φαρμακείου, αφού οι τεράστιες αλλαγές των τελευταίων χρόνων έχουν επιφέρει τεκτονικές διαφοροποιήσεις σε όλα τα επίπεδα,  που δημιουργούν νέες ανάγκες τόσο σε προϊόντα όσο κυρίως σε παρεχόμενες υπηρεσίες.

H HealthKey δεν επιδιώκει να προσφέρει μόνο άρτιες προιοντικές προτάσεις αντιπροσωπεύοντας τα καλύτερα οργανικά brands διεθνώς. Στόχος της εταιρίας είναι οι διαφορετικές, καινοτόμες υπηρεσίες που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των πελατών σε ένα περιβάλλον προκλήσεων και συνεχώς αυξανόμενου ανταγωνισμού! 

Για πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο συνεργατών της Dr. Bronner’s:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.