Πιτσιρικάς τρυπώνει σε γκαράζ για να αγκαλιάσει σκύλο (video) - Free Sunday
Πιτσιρικάς τρυπώνει σε γκαράζ για να αγκαλιάσει σκύλο (video)

Πιτσιρικάς τρυπώνει σε γκαράζ για να αγκαλιάσει σκύλο (video)

Άφησε άτσαλα το μικρό του ποδήλατο να πέσει στο έδαφος για να τρέξει με λαχτάρα στο γκαράζ. Εκεί που βρίσκεται η Duchess, το μαύρο Λαμπραντόρ που έχουν οι γείτονες του. Όμως, οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τον πιτσιρικά…

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και του σκύλου, Hollie Mallet, στην Λουϊζιάνα, συγκινήθηκε από την άδολη φιλία και θέλησε να μάθει ποιος είναι ο μυστηριώδης πιτσιρίκος. Έτσι, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook το «επίμαχο» βίντεο ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους βοήθεια στην ανεύρεση της ταυτότητας του νέου φίλου της Duchess. «Έρχεται συχνά στο γκαράζ μας για να αγκαλιάσει το σκύλο μας ή να του πετάξει το φρίσμπι. Ωστόσο, κάθεται μόλις λίγα λεπτά και φεύγει πάντα τρέχοντας σα να απαγορεύεται να βρίσκεται εκεί. Θα ήθελα να γνωρίζει πως είναι καλοδεχούμενος να παίξει όση ώρα επιθυμεί με την Duchess».

Σύντομα, η Hollie, είχε τις διευκρινίσεις που ζητούσε. Η Ginger Breaux αναγνώρισε στο βίντεο το γιό της, Josh. «Όποτε περνάμε από το σπίτι σας κοιτάει με επιμονή στο γκαράζ για να δει αν ο σκύλος είναι εκεί. Φεύγει τρέχοντας γιατί του έχουμε πει πως δεν μπορεί να μπαίνει απρόσκλητος σε ιδιωτικούς χώρους», έγραψε η Ginger κάτω από το post.

Η απάντηση ήταν άμεση: «Η φιλία ενός σκύλου είναι παντοτινή. Ο Josh είναι ευπρόσδεκτος, όποτε το επιθυμεί, να έρχεται να παίζει με την Duchess. Είναι τόσο συγκινητική και αγνή η φιλία τους». 

Την επόμενη μέρα ο πιτσιρικάς πόζαρε στο timeline της σε μια selfie με την Duchess.

Δείτε εδώ το βίντεο: