Μπουμπού Χαϊτιδου: Είμαστε όλοι εδώ μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό, για μια δυνατή πόλη - Free Sunday
Μπουμπού Χαϊτιδου: Είμαστε όλοι εδώ μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό, για μια δυνατή πόλη

Μπουμπού Χαϊτιδου: Είμαστε όλοι εδώ μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό, για μια δυνατή πόλη

Τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα εξηγεί η επιχειρηματίας Μπουμπού Χαϊτίδου.

Τι είναι αυτό που σας έκανε να αποφασίσετε να «εκτεθείτε» ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος;

Το όραμα μου για μια πόλη σύγχρονη, οικονομικά εύρωστη, φιλόξενη, ασφαλής, ανοιχτή, να διεκδικεί και να κερδίζει ρόλους. Μπορούμε να πετύχουμε ακόμα πιο πολλά όταν είμαστε συστρατευμένοι γύρω από μια ιδέα, μια ομάδα δυνατή με ανθρώπους δημιουργικούς με αισιοδοξία και όραμα για το μέλλον. Είμαστε όλοι εδώ μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό, για μια δυνατή πόλη με δύναμη στους ανθρώπους της, μια Δυνατή Καβάλα, που θέλουμε να πάει μπροστά.

Γιατί είστε υποψήφιος με τον συνδυασμό της κ. Τσανάκα;

Πίστεψα στη Δήμαρχο μας, στη δυναμικότητα της, στο ήθος της, στην αγάπη της και στην προσφορά της στην πόλη της Καβάλας εδώ και πολλά χρόνια και από την ιδιότητα της ως ιατρός. Έχω πιστέψει πρώτα από όλα στον άνθρωπο, καθώς διεκδικεί με πάθος και θέλει να διεκπεραιώνει όλα τα προβλήματα της πόλης μας.

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα της πόλης σας;

Η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η κοινωνική μέριμνα για τους ανθρώπους αυτής της πόλης. Η Καβάλα είναι μια τουριστική πόλη και πρέπει οπωσδήποτε να προσεχθεί υπέρ του δέοντος. Το ζήτημα της καθαριότητας πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ώστε οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες της να ζουν σε μια πόλη καθαρή και ανθρώπινη. Όσον αφορά την κοινωνική μέριμνα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουμε, σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε και η δυστυχία που επικρατεί δημιουργούν εμπόδια για τους συνανθρώπους μας τα οποία μπορούν να υπερβληθούν με μια δημόσια παρέμβαση η οποία εκτός από υποχρέωση αποτελεί καθήκον μας.

Από τις επαφές σας με τους συμπολίτες σας, και ως επιχειρηματίας και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ποιες θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι οι βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής στην Καβάλα;

Να προβληθεί η τουριστική της πλευρά, με τις παραλίες της πόλης να ανήκουν στο δήμο. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό η κ. Τσανάκα θα το προσπαθήσει πάση θυσία. Επίσης να διεκδικήσουμε τα ακίνητα που έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ. Αναφέρομαι στο παλιό στρατόπεδο, στα παλιά Δικαστήρια και στις παλιές καπναποθήκες, τα οποία εξαιτίας προβλημάτων με το ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορούν να περιέλθουν στο Δήμο ώστε να αξιοποιηθούν, όπως πρέπει. Δηλαδή να αποτελέσουν χώρους πολιτισμού με τη μετατροπή τους σε πολιτιστικά κέντρα, σε χώρους άθλησης σε χώρους προσφοράς προς όλους τους Δημότες.

Γιατί να σας ψηφίσουν την Κυριακή οι συνδημότες σας;

Είμαι άνθρωπος χωρίς υποχρεώσεις και επιθυμώ να αφιερώσω τον εαυτό μου και όλες μου τις δυνάμεις για να αγωνιστώ για το καλό των συμπολιτών μου ώστε να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις μια χαρούμενη πόλη με ευτυχισμένους ανθρώπους και να γνωρίζεις ότι εσύ έχεις συμβάλει σε αυτό όσο περισσότερο μπορείς από το δικό σου μετερίζι.