Το MOOVIT προσλαμβάνει τον Ziv Kabaretti ως VP of Products - Free Sunday
Το MOOVIT προσλαμβάνει τον Ziv Kabaretti ως VP of Products

Το MOOVIT προσλαμβάνει τον Ziv Kabaretti ως VP of Products

Το Moovit, πρωτοπόρος της Κινητικότητας ως Υπηρεσίας και η #1 εφαρμογή στο κόσμο για την αστική κινητικότητα, προσέλαβε τον βετεράνο της βιομηχανίας τεχνολογίας καταναλωτών Ziv Kabaretti ως Αντιπρόεδρο των Προϊόντων, ολοκληρώνοντας μια διαδικασία έξι μηνών ενίσχυσης των στελεχών του Moovit για να υποστηρίξει τη παγκόσμια ανάπτυξη και επέκταση.

Τον περασμένο Αύγουστο, το Moovit έδωσε προαγωγή στον Yovav Meydad σε Chief Growth and Marketing Officer για να επικεντρωθεί στην αύξηση των χρηστών της εφαρμογής και της ζήτησης για τα εμπορικά προϊόντα της Moovit. Τον Σεπτέμβριο, ο Frank Kopas εντάχθηκε ως Αντιπρόεδρος Global Sales για να χτίσει και να οδηγήσει την πλατφόρμα Moovit MaaS και τις πωλήσεις προϊόντων παγκοσμίως. Ο Kabaretti εντάσσεται για να συνεχίσει να αναπτύσσει τα κορυφαία προϊόντα της Moovit για έναν αυξανόμενο κατάλογο πελατών, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών, των πόλεων, των κυβερνήσεων και των οργανισμών συγκοινωνίας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε προϊόντα σε παγκόσμια καταναλωτικά τεχνολογικά brands, ο Kabaretti δίνει αναφορά στον Συνιδρυτή και CEO του Moovit Nir Erez και είναι υπεύθυνος για την διαχείριση προϊόντων για την κορυφαία εφαρμογή αστικής κινητικότητας του Moovit για iPhone, Android, Web και για τα προϊόντα που το Moovit αδειοδοτεί σε πόλεις και οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων Mobility as a Service (MaaS) platform, Moovit Urban Mobility Analytics (MUMA) και το Moovit TimePro. Τα τμήματα και οι ομάδες που αναφέρονται στον Kabaretti είναι Analytics, Design και Product Management.

Ο Kabaretti εντάσσεται στην ομάδα στελεχών του Moovit από το Worthy.com, μια διαδικτυακή αγορά για προϊόντα πολυτελείας, όπου ήταν Υπεύθυνος Προϊόντος από τον Μάρτιο 2016. Νωρίτερα ήταν Αντιπρόεδρος Προϊόντος για την Collective Digital Studio από το 2012-2013 και στη Metacafe, ιστοσελίδα online video content aggregation όπου εργάστηκε πέντε χρόνια ξεκινώντας ως Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντος το 2006. Ο Kabaretti ξεκίνησε τη καριέρα του ως μηχανικός λογισμικού και εξελίχθηκε σε ρόλους έρευνας και ανάπτυξης και αρχιτεκτονικής προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων ετών στο Mercury Interactive που εξαγοράστηκε από την HP το 2006.

Απόφοιτος του Technion, του Ισραηλινού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, με πτυχίο Bachelor of Science στην Πληροφορική, ο Kabaretti είναι παγκόσμιο στέλεχος. Έχει εργαστεί εκτενώς στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της προαγωγής του σε Γενικό Διευθυντή στο Σαν Φρανσίσκο όταν τα Collective Digital Studios εξαγόρασαν τη Metacafe το 2012.

"Η ανάπτυξη του Moovit αντανακλάται στην επέκταση της ομάδας στελεχών μας", δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Moovit Nir Erez. "Αναζητήσαμε ακούραστα για ένα στέλεχος της ποιότητας και του διαμετρήματος του Ziv Kabaretti. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να προσλάβουμε τον Ziv, αλλά αξίζει να περιμένει κανείς για τα καλά πράγματα.”

"To Moovit είναι ήδη ένας ηγέτης της βιομηχανίας που βοηθά τις πόλεις και τους οργανισμούς συγκοινωνίας να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους για τους επιβάτες και ήδη προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη εφαρμογή αστικής κινητικότητας στον κόσμο", δήλωσε ο Kabaretti. "Ανυπομονώ να βοηθήσω το Moovit να αναπτύξει εκθετικά την παγκόσμια ηγετική θέση του."

Ο Kabaretti έρχεται στο Moovit σε μια κρίσιμη καμπή. Από την έναρξή του το 2012, η αποστολή του Moovit ήταν να απλοποιήσει την αστική κινητικότητα σε όλο τον κόσμο. Την πρώτη πενταετία, το Moovit επικεντρώθηκε στους καταναλωτές, αναπτύσσοντας την #1 εφαρμογή στον κόσμο για την αστική κινητικότητα για 330 εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 2.700 πόλεις σε 87 χώρες και σε 44 γλώσσες μέχρι το τέλος του 2018. Το 2017 το Moovit λάνσαρε την πλατφόρμα Mobility as a Service (MaaS) για τις πόλεις, τους δήμους και τους οργανισμούς συγκοινωνίας για να τους βοηθήσει να προσφέρουν στους πολίτες τους καλύτερες, εξυπνότερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις κινητικότητας. Σήμερα η εταιρεία δίνει επίσης έμφαση τόσο στην εφαρμογή για τους καταναλωτές όσο και στις υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα επωφεληθούν από την ηγεσία του Kabaretti.