Cosmote TV: Η πρώτη streaming υπηρεσία με προσωποποιημένες προτάσεις - Free Sunday
Cosmote TV: Η πρώτη streaming υπηρεσία με προσωποποιημένες προτάσεις

Cosmote TV: Η πρώτη streaming υπηρεσία με προσωποποιημένες προτάσεις

Η νέα COSMOTE TV αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεόραση, φέρνοντας μια προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, που για πρώτη φορά συνδυάζει το live πρόγραμμα καναλιών με το on demand περιεχόμενο. Με τη νέα streaming υπηρεσία, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλο το premium περιεχόμενο της COSMOTE TV, μέσα από τηλεοράσεις, smartphones, tablets, laptops και PCs: 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (SPORT, CINEMA & HISTORY), αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές και εκπομπές.  

Η νέα COSMOTE TV παρέχει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση περιεχομένου σε έως δύο συσκευές. Είναι προσβάσιμη μέσα από Wi-Fi Android TV Box (με εύκολη εγκατάσταση χωρίς κεραία & καλώδια), μέσα από app για φορητές συσκευές (tablets, smartphones) & browser για PCs/laptops, ενώ πλέον διατίθεται και ως εφαρμογή για Samsung Smart TVs. Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες τηλεοράσεις, όπως LG, Sony, κ.ά. 

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για download περιεχομένου σε φορητές συσκευές[1], ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθήσει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει όπου και αν είναι, ακόμη και offline. H δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη -ανάλογα με το πακέτο συνδρομής- για πάνω από 4.000 τίτλους ταινιών, σειρών και εκπομπών μέσα από το δωρεάν on demand περιεχόμενο της COSMOTE TV ή την υπηρεσία ενοικίασης ταινιών, Movies Club.

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV για πρώτη φορά παρέχεται σε προνομιακή τιμή πακέτου μαζί με τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV.

Προσωποποιημένες προτάσεις περιεχομένου μέσω artificial intelligence

Με τη χρήση artificial intelligence, η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV κάνει προτάσεις στους χρήστες, με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν. Έτσι, τους βοηθά να βρουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων και προγραμμάτων, από τα κανάλια της πλατφόρμας, τις δωρεάν on demand υπηρεσίες (COSMOTE TV PLUS, National Geographic+, BBC Earth, Cartoon Network, κ.ά.), την υπηρεσία Replay TV, αλλά και την υπηρεσία Movies Club.       

Επίσης, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μέσω της streaming υπηρεσίας, παρέχεται 4K περιεχόμενο, μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K, που φιλοξενεί επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα. Το κανάλι προβάλλει δημοφιλείς αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τις διοργανώσεις των UEFA Champions League και UEFA Europa League, ενώ σύντομα, στο πρόγραμμά του θα προστεθούν μεταδόσεις και από άλλες διοργανώσεις, όπως η Formula 1.

Η υπηρεσία διαθέτει απλό για τον χρήστη μενού και περιβάλλον πλοήγησης, προσαρμοσμένο στο μέγεθος κάθε οθόνης και στις ιδιαιτερότητες κάθε συσκευής, καθώς και πιο εύκολο τρόπο εύρεσης του περιεχομένου.

Για την πρόσβαση στο περιεχόμενο, οι συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν έως πέντε ξεχωριστά προφίλ. Με τη δημιουργία παιδικού προφίλ ανοίγει ένα πιο φιλικό και απλοποιημένο μενού, που διαθέτει υπηρεσία γονικού ελέγχου, ώστε ο γονέας/κηδεμόνας να μπορεί να θέσει περιορισμούς ως προς τη θέαση του περιεχομένου.  

Η streaming υπηρεσία διαθέσιμη και με τα νέα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τη νέα COSMOTE TV μέσα από τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV, που προσφέρουν -για πρώτη φορά σε προνομιακή τιμή πακέτου- ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων (από 50 MBPS), σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση με Android TV Box.

Η COSMOTE TV είναι επίσης διαθέσιμη μέσα από πακέτα συμβολαίου (πχ Entry Pack, Full Pack, κ.ά.), ευέλικτα Mini Packs (πχ Cinema, Sports, Documentaries κ.ά.), που διατίθενται -χωρίς δέσμευση- μεμονωμένα ή συνδυαστικά  -από 5€-, αλλά και το ημερήσιο πάσο Sports Daily Pass που παρέχει πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT για 24 ώρες.

Η υπηρεσία διατίθεται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το 13888 και το cosmote.gr, ενώ τα Mini Packs είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσα από το MYCOSMOTE app. Το COSMOTE Sport Daily Pass είναι διαθέσιμο μέσω του cosmote.gr και του MYCOSMOTE app.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το: http://www.cosmotetv.gr

Η COSMOTE TV είναι η Νο 1 συνδρομητική τηλεόραση στην ελληνική αγορά με συνδρομές σε πάνω από 555 χιλιάδες νοικοκυριά. Λειτουργώντας αυτόνομα και ολοκληρωμένα, ως πάροχος συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης, προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό premium περιεχόμενο, μέσα από 70 κανάλια, από τα οποία 16 κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA, SPORT, HISTORY) και είναι διαθέσιμη μέσω δορυφορικής και Over The Top (OTT) πρόσβασης.

 

[1] Αρχικά για android συσκευές και στη συνέχεια για iOS