H Samsung ανακοινώνει το Galaxy A32 5G, για 5G συνδεσιμότητα - Free Sunday
H Samsung ανακοινώνει το Galaxy A32 5G,  για 5G συνδεσιμότητα

H Samsung ανακοινώνει το Galaxy A32 5G, για 5G συνδεσιμότητα

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το νέο smartphone Galaxy A32 5G, καθιστώντας ακόμη πιο προσιτή τη σύνδεση 5G και την πραγματική καινοτομία. Διαθέτοντας μπαταρία μεγάλης διάρκειας για απόδοση χωρίς διακοπές, ευέλικτες κάμερες υψηλής ανάλυσης και εντυπωσιακή οθόνη, το A32 5G αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη σειρά Α της Samsung με συνδεσιμότητα 5G.

«Το Samsung Galaxy A32 5G αποτελεί ακόμη μία εναλλακτική για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κινητής με δημοφιλείς λειτουργίες της Samsung, και αποδεικνύει της δέσμευσή μας να παρέχουμε σε όλους τους καταναλωτές ταχύτητα 5G και επιδόσεις νέας γενιάς» δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Το Galaxy A32 5G εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη εξαιρετική σειρά Galaxy A».

5G ψυχαγωγία

Το Galaxy A32 5G συνδυάζει πρωτοποριακές λειτουργίες για να προσφέρει μια εμπειρία ψυχαγωγίας επομένου επιπέδου. Με εντυπωσιακό ήχο, ομαλό streaming και εξαιρετικά γρήγορο downloading με 5G[1], επεκτείνει τις δυνατότητες ενός smartphone. Είτε πρόκειται για mobile gaming εν κινήσει ή για παρακολούθηση αγαπημένου περιεχομένου, η συνδεσιμότητα δικτύου 5G διασφαλίζει για όλους τους χρήστες κορυφαία απόδοση, χωρίς καθυστερήσεις, κάθε στιγμή.

 

Ισχύς όλη μέρα, κάθε μέρα

Το Galaxy A32 5G διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών HD+ Infinity-V[2]και μπαταρία μακράς διάρκειας 5.000mAh[3] για αδιάκοπη παρακολούθηση αγαπημένων προγραμμάτων, ενώ με τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης ο χρήστης απολαμβάνει  περισσότερο streaming και αγαπημένα παιχνίδια και λιγότερο χρόνο για φόρτιση.

Περισσότερη καταγραφή στη στιγμή

Το Galaxy A32 5G διαθέτει ισχυρές κάμερα για τέλεια φωτογραφική αποτύπωση της κάθε στιγμής. Η κύρια κάμερα 48ΜΡ του Galaxy A32 5G διασφαλίζει περισσότερη καταγραφή, σε αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Επίσης, χάρη στην 8MP Ultra Wide κάμερα, δεν χάνεται καμιά στιγμή δράσης. Η κάμερα βάθους 2MP, η Macro κάμερα 5MP και η καταγραφή 4Κ βίντεο αποκαλύπτουν και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε κάθε φωτογραφία και βίντεο.

 

Σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Η συσκευή είναι η πρώτη που διαθέτει το νέο κομψό σχεδιασμό της σειράς Α για το 2021 και κυκλοφορεί σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet και Awesome Blue. Προστατεύεται, επίσης, από την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung, Knox, και υποστηρίζεται από αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy A32 5G θα διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy A32 5G και την πλήρη σειρά συσκευών Galaxy A, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a32-5g-violet-64gb-sm-a326blvueue/.

 

[1] Οι 5G ταχύτητες ενδέχεται να ποικίλλουν και απαιτείται βέλτιστο δίκτυο και σύνδεση (οι παράγοντες περιλαμβάνουν συχνότητα, εύρος ζώνης, συμφόρηση). Συστήνεται ο έλεγχος της διαθεσιμότητας με τον πάροχο.

[2] Η οθόνη μετριέται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

[3] Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Τυπική τιμή είναι η μέση τιμή εκτιμήσεων λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.860 mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.