Οργίασε ο Αντετοκούνμπο με ρεκόρ καριέρας (video) - Free Sunday
Οργίασε ο Αντετοκούνμπο με ρεκόρ καριέρας (video)

Οργίασε ο Αντετοκούνμπο με ρεκόρ καριέρας (video)

Αφιονισμένος έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και χθες έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με 44 πόντους, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπλέιζερς με 113-110.

Μια νίκη που χάρισε στο τέλος στην ομάδα του ο Αντετοκούνμπο, καθώς στις τελευταίες φάσεις είχε δύο κλεψίματα στον ΜακΚόλουμ, ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό μετά το κλέψιμό του και στην επόμενη φάση μία τάπα στον Νούρκιτς με το σκορ στο 111-110, η οποία ουσιαστικά έκρινε και τον νικητή.

Ο Αντετοκούνμπο είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ με 115 πόντους μετά από τρία παιχνίδια, δηλαδή μέσο όρο 38,3 πόντους, και μάλιστα με «οικονομικά» στατιστικά, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες. Για να πετύχει 44 πόντους στο παιχνίδι με τους Μπλέιζερς είχε 17/23 σουτ και 9/13 βολές, ενώ συμπλήρωσε τη συνεισφορά του με 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και μόλις 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.  

Μετά το τέλος του ματς, αφού δήλωσε θυμωμένος με τον εαυτό του που έχασε δύο βολές λίγο πριν… κρίνει το ματς στο φινάλε, αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. «Ελπίζω ότι μας βλέπει από εκεί ψηλά και είναι περήφανος για μας», όπως τόνισε.

Απολαύστε τα... όργια του Γιάννη: