Αμφίσκορο στο ντέρμπι του Τορίνο - Free Sunday
Αμφίσκορο στο ντέρμπι του Τορίνο

Αμφίσκορο στο ντέρμπι του Τορίνο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του πάμε στοίχημα κι αυτήν την Κυριακή, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Serie A, Superleague, Bundesliga, Segunda Division και Superlig.

Μπορεί το γκολ η “γκρανάτα”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το “Derby della Mole” ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους. Η “γκρανάτα” βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 πόντους όντας στο -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας ανεβάσει “στροφές” και καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την προνομιούχο εξάδα. Η Γιουβέντους από την πλευρά της είναι στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο, Νάπολι, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Τότεναμ και στο σημερινό παιχνίδι θα ψάξει την επιστροφή στις επιτυχίες ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τους “παρτενοπέι”. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Τορίνο δείχνει ικανή ακόμη και για την έκπληξη, η “,μεγάλη κυρία” έχει δεδομένη ποιότητα μεσοεπιθετικά, και το σενάριο του να σημειώσουν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από ένα τέρμα φαντάζει πολύ πιθανό. Έτσι, θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει με χαμηλό σκορ η ΑΕΚ

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ξάνθη. Η “ένωση” μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, ωστόσο έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να ανταπεξέρχεται σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -2 από τον ΠΑΟΚ, σκοράρει όσο πρέπει και γενικότερα βασίζει πολλά στην εξαιρετική αμυντική της λειτουργία. Η Ξάνθη από την πλευρά της είναι στην 6η θέση με 29 βαθμούς όντας μακριά από όλους και απ' όλα και η έλλειψη κινήτρου πιθανόν να την επηρεάσει από εδώ και στο εξής. Περιμένουμε την ΑΕΚ να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της οδηγώντας το σε αργό τέμπο μιας και θα είναι κουρασμένη από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, έτσι θα επιλέξουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 σε απόδοση 1.80.

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Bundesliga και την αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους όντας στο -3 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έχοντας ρεκόρ 2-2-2 στα έξι τελευταία και καλούνται να βρουν αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν επιτυχημένα, συμμετέχοντας είτε στο Europa League, είτε στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Στουτγάρδη από την άλλη είναι στη 14η θέση με 24 βαθμούς, είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και μακριά από το “σπίτι” της είναι τραγική, έχοντας αποσπάσει μόλις δυο ισοπαλίες από το ξεκίνημα της σεζόν. Έδρα, κίνητρο και ποιότητα μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου, σε απόδοση 2.00.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωταθλήματα της Segunda Division και της Superlig. Συγκεκριμένα, από τη Β' Ισπανίας θα κρατήσουμε τον άσσο στο παιχνίδι Λούγκο – Μπαρτσελόνα Β' σε απόδοση 2.05, ενώ από το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα πάμε με το 2DNB στο παιχνίδι Τραμπζονσπόρ - Μπασακσεχίρ σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

18/02

13:30 1264 Τορίνο - Γιουβέντους -> Goal/Goal @2.00

15:00 1302 Τραμπζονσπόρ - Μπασακσεχίρ  -> 2 (DNB) @2.00

16:30 1385 Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη -> 1 @2.00

17:15 ΑΕΚ - Ξάνθη  -> 1 & Under 3.5 @1.80

21:00 1488 Λούγκο - Μπαρτσελόνα Β' -> 1 @2.05

Goal Tips

Νόριτς – Ίπσουιτς (18/02, 14:00): Αμφότερες αρέσκονται σε παιχνίδια με χαμηλό σκορ, με τη Νόριτς να προέρχεται από 6/7 Under 2,5 και την Ίπσουιτς να προέρχεται από έξι συνεχόμενα παιχνίδια όπου σημειώθηκαν λιγότερα από τρία τέρματα. Προφανής η επιλογή, κρατάμε το Under 2,5 σε απόδοση 1.73.

Μπενεβέντο – Κροτόνε (18/02, 16:00): Η Μπενεβέντο έχει τραγική αμυντική λειτουργία κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια της να οδηγούνται σε μεγάλα σκορ. Συγκεκριμένα προέρχεται από 4/5 Over 2,5, το οποίο θα κρατήσουμε και κόντρα στην Κροτόνε σε απόδοση 2.17.

Λιλ – Λυών (18/02, 18:00): “Ανοιχτό” ποδόσφαιρο παίζουν οι δυο ομάδες, καθώς σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια αμφοτέρων. Το Over 2,5 στη μεταξύ τους κόντρα προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (18/02, 19:00): Αρκετά “σφιχτή” παρουσιάζεται τη φετινή σεζόν η Γκλάντμπαχ και ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου προέρχεται από πέντε σερί Under 2,5. Το σενάριο του να σημειωθούν λίγα τέρματα και σήμερα φαντάζει πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε το Under 2,5 σε απόδοση 2.30.

Σερί Tips

Τσβόλε – Άγιαξ (18/02, 17:45): Η Τσβόλε μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας χάσει τα πατήματά της και κόντρα στον Άγιαξ είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 2.40 και θα το “τιμήσουμε”.

Λιντς – Μπρίστολ Σίτι (18/02, 18:30): Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λιντς, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και έξι (!) ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το σενάριο του να ηττηθεί κι από την ανώτερη, Μπρίστολ Σίτι, φαντάζει αρκετά πιθανό, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.80 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Αταλάντα – Φιορεντίνα (18/02, 19:00): Η Φιορεντίνα βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, έχει γνωρίσει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Αταλάντα η αποστολή της είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.40.

Head 2 Head

Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ (18/02, 15:30): Εξαιρετική παράδοση έχει “χτίσει” η Τβέντε κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ, καθώς σε μια σειρά 15 αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετράει 11 νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο άσσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.05 και θα τον “τιμήσουμε”.

Χάμιλτον – Ρέιντζερς (18/02, 16:15): Η Ρέιντζερς συνηθίζει να περνά εύκολα από το γήπεδο της Χάμιλτον, καθώς σε μια σειρά οκτώ αναμετρήσεων έχει σημειώσει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα, το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.45 και θα μπει στις επιλογές μας.

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ (18/02, 19:30): Αρκετά ισορροπημένη είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς σε μια σειρά 17 αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο, το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 3-10-4.Το σενάριο του να μοιραστούν και πάλι βαθμούς κι εντυπώσεις οι δυο ομάδες φαντάζει πολύ πιθανό,