Με Αλκορκόν και Πόρτσμουθ - Free Sunday
Με Αλκορκόν και Πόρτσμουθ

Με Αλκορκόν και Πόρτσμουθ

 

 

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

 

Μειωμένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυτού του τριημέρου, καθώς υπάρχει διακοπή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων. Έτσι, θα ασχοληθούμε με παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών από Ισπανία, Ολλανδία, Αγγλία και Ιταλία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Segunda Division, Jupiler League, League One και Serie B.

Νίκη παραμονής για την Αλκορκόν

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Β΄ Ισπανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αλκορκόν και Ταραγόνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και πλέον έχουν υποχωρήσει στη 18η θέση και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη θέση. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, έχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και επίσης πιθανόν να κινδυνέψει αν δεν βρει αγωνιστική σταθερότητα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η Αλκορκόν έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη, έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια στο «σπίτι» της και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Έτσι, επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Πόρτσμουθ

Συνεχίζουμε με League One Αγγλίας και την αναμέτρηση Πόρτσμουθ - Όξφορντ. Η Πόρτσμουθ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, όντας στο -5 από τα πλέι οφ ανόδου, μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και οφείλει να βρει άμεσα την αγωνιστική της ταυτότητα, αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην post season. Η Όξφορντ, από την άλλη, είναι στη 16η θέση με 45 βαθμούς, βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Πόρτσμουθ είναι πιο ποιοτική και πιο έμπειρη ομάδα, έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και πιστεύουμε πως θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Όξφορντ, διατηρώντας έτσι ακέραιες τις ελπίδες της για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και θα μπει στις επιλογές μας.

Περνάμε στη Β΄ Ολλανδίας και την κόντρα της Αλμέρε Σίτι με την Έμεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση, προέρχονται από πέντε σερί ήττες, έχοντας δεχτεί 14(!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων, και αυτό το αρνητικό σερί έχει ως αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στη 13η θέση και στο -2 από τα πλέι οφ. Η Έμεν, από την πλευρά της, έχει ρεκόρ 6-3-1 στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση και καλείται να διατηρήσει το καλό μομέντουμ, ώστε να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη μάχη των μπαράζ ανόδου. Μομέντουμ και ποιότητα μας οδηγούν στην επιλογή του 2 DNB σε απόδοση 1.90.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα,θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Serie B και της Segunda Division. Συγκεκριμένα, από τη Β΄ Ιταλίας θα κρατήσουμε το Goal/Goal στο παιχνίδι Τσεζένα - Περούτζια σε απόδοση 1.80, ενώ από το πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας θα πάμε με το Over 2.5 στο παιχνίδι Τενερίφη - Λόρκα σε απόδοση 1.90.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

25/03

13:00 Αλκορκόν - Ταραγόνα -> 1 @1.90

15:30 Αλμέρε Σίτι - Έμεν -> 2 (DNB) @1.90

18:00 Πόρτσμουθ - Όξφορντ -> 1 @1.87

21:00 Τενερίφη - Λα Χόγια Λόρκα -> Over 2.5 @1.90

21:30 Τσεζένα - Περούτζια -> Goal/Goal @1.80

Goal Tips

Πάρμα - Φότζια (25/03, 13:30): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια της Φότζια, με το σύνολο τερμάτων 2-3 να επιβεβαιώνεται στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε και σήμερα με το 2-3 γκολ, λοιπόν, σε απόδοση 2.00.

Κόγκε - Βέντισελ (25/03, 14:45): Ένα ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τα τελευταία παιχνίδια των φιλοξενουμένων, καθώς στα 4/5 πιο πρόσφατα σημειώθηκε No Goal, ένα σημείο το οποίο θα κρατήσουμε και σήμερα σε απόδοση 1.88.

Νίκοπινγκ - Θίστεντ (25/03, 14:45): Οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να οδηγούν τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ και είναι χαρακτηριστικό ότι το Over 3.5 επαληθεύτηκε στα 4/5 τελευταία. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Τσέστερφιλντ - Νοτς Κάουντι (25/03, 15:30): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με περίσσια ευκολία, με το αμφίσκορο να επαληθεύεται στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το ίδιο περιμένουμε και κόντρα στη Νοτς Κάουντι, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Seri Tips

Προ Βερτσέλι - Αβελίνο (25/03, 16:00): Η Προ Βερτσέλι έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και κόντρα στην Αβελίνο. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει η ισοπαλία σε απόδοση 3.15.

Παλέρμο - Κάρπι (25/03, 16:00): Η Παλέρμο είναι εξαιρετική όταν αγωνίζεται εντός έδρας, εκεί όπου έχει επικρατήσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Κάρπι, έτσι θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.83.

Πεσκάρα - Έμπολι (25/03, 16:00): Η Έμπολι είναι άκρως αποτελεσματική όταν απομακρύνεται από την έδρα της, μετρώντας τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, έτσι θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

Head 2 Head

Ντόντρεχτ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (25/03, 15:30): Αρκετά καλή είναι η παράδοση που έχει «χτίσει» η Ντόντρεχτ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, καθώς σε μια σειρά 21 αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 11-7-3. Ο άσος στη σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα τον «τιμήσουμε».

Ράμπλα Τζούνιορς - Λίβερπουλ Μοντεβιδέο (25/03, 22:00): Αρκετά ισορροπημένη είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς σε μια σειρά 10 αγώνων σε αυτό το γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 2-5-3. Η ισοπαλία φαντάζει αρκετά πιθανή και σήμερα και θα την επιλέξουμε σε απόδοση 3.35.

Νασιονάλ - Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο (25/03, 00:00): Η Νασιονάλ φαίνεται να έχει πάρει τον «αέρα» της Ρίβερ Πλέιτ όταν οι δυο ομάδες αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 18 αναμετρήσεων μετράει 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 1.45 και θα μπει στις επιλογές μας.