Διαρκή επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κέντρο της Αθήνας - Free Sunday
Διαρκή επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κέντρο της Αθήνας

Διαρκή επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κέντρο της Αθήνας

Σε προσπάθεια να αποτρέψει τα διάφορα «ραντεβού» μεταξύ οπαδών για τα οποία έχει πληροφορίες, αποδύεται απο χθες  η αστυνομία ενόψει του σημερινού τελικου ΑΕΚ -ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Χθες επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην Πλατεία Καραϊσκάκη και έχουν επεκταθεί στην Πλατεία Κάνιγγος. Συγκεκριμένα υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει στην περιοχή.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν πάνω στην οδό ακαδημίας στην Κάνιγγος, ενώ επεκτάθηκαν και στην Σταδίου, με τους οπαδούς να πετούν μολότοφ και την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα και κρότου λάμψης. Από ένα σημείο και μετά η αστυνομία τους απώθησε προς τη Θεμιστοκλέους, ωστόσο συνεχίζουν να πραγματοποιούν επιθέσεις.

Στη συνέχεια υπήρξε επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στην Πατησίων και στην περιοχή γύρω από την Κάνιγγος, όπου επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ με βόμβες μολότοφ και για να διαλυθούν οι ταραξίες έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών.

Νωρίτερα, περίπου 50 οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν και προσπάθησαν να στήσουν οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους. Στο σημείο έχουν σπεύσει διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη, ωστόσο οι οπαδοί έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους και έχουν προκληθεί τραυματισμοί και ζημιές στην περιοχή.