Ο ΛεΜπρόν στους Λέικερς με στόχο τον GOAT - Free Sunday
Ο ΛεΜπρόν στους Λέικερς με στόχο τον GOAT

Ο ΛεΜπρόν στους Λέικερς με στόχο τον GOAT

O ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες και στους Λέικερς ευελπιστώντας να γεμίσει με δακτυλίδια τα χέρια του (προς το παρόν έχει τρία) ώστε στο τέλος της καριέρας του να θεωρείται ο GOAT, Greatest Οf Αll Τime και όχι ο Μάικλ Τζόρνταν.

Για να τα καταφέρει, ο κορυφαίος παίκτης της Λίγκας πήγε στον πιο δημοφιλή και λαμπερό οργανισμό της Λίγκας, μετακομίζοντας από την Ανατολική στη Δυτική Ακτή και συμφωνώντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο να ανήκει στον ίδιο. Συνολικά θα αποκομίσει 154 εκατομμύρια δολάρια από τη συμφωνία του με τους Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν είναι πλέον 33 ετών και ο στόχος του είναι να παίζει μέχρι τα 40.

Όπως ανέφερε η εταιρία που τον εκπροσωπεί (η οποία του ανήκει) Klutch Sports Group «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τέσσερις φορές NBA MVP, τρεις φορές NBA Finals MVP, 14 φορές NBA All Star και δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154.000.000 δολαρίων με τους Λέικερς».

Εκείνο που μένει να φανεί είναι αν θα τον ακολουθήσει άλλος σούπερ σταρ στους Λέικερς, με πιθανό σενάριο τον Καουί Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έχουν ζητήσει συγκεκριμένα ανταλλάγματα. Το σίγουρο είναι πως δεν αρκεί ο ΛεΜπρόν για τους Λέικερς, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή γίνονται η τρίτη δύναμη της Δύσης, μετά τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Χιούστον Ρόκετς.

Προς το παρόν οι Λέικερς προχώρησαν σε τρεις ακόμη κινήσεις, καθώς συμφώνησαν με τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ για έναν ακόμη χρόνο, έναντι 12 εκατ. δολαρίων και υπέγραψαν με δύο ρολίστες, τον σέντερ Τζαβέιλ ΜακΓκί που αγωνιζόταν στους πρωταθλητές Ουόριορς και τον Λανς Στίβενσον, ο οποίος έχει… παρελθόν αντεγκλήσεων με τον ΛεΜπρόν, ως παίκτης των Πέισερς.