Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία - Free Sunday
Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία

Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, θα σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (02/12) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έτσι, έχουμε ξεχωρίσει πέντε ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε 5η και 4η θέση αντίστοιχα έχοντας από 18 βαθμούς, ενώ δείχνουν να βρίσκονται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Άρη να προέρχεται από δυο σερί “διπλά”, ενώ ο Παναθηναϊκός μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα τρία τελευταία, με τις ισοπαλίες να είναι κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αναμένεται να γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, αμφότερες συνηθίζουν να σκοράρουν έστω ένα τέρμα στα παιχνίδια τους, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.03.

Αμφίσκορο στην Ανδαλουσία

Συνεχίζουμε με Α' Ισπανίας και την αναμέτρηση Μπέτις – Σοσιεδάδ. Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, καθώς αμφότερες μετρούν δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Τόσο οι Ανδαλουσιάνοι, όσο και οι Βάσκοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να κάνουν το “ξεπέταγμα”, επομένως περιμένουμε και πάλι ένα ματς με γρήγορο τέμπο κι αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.78 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Μπαίνει “στοπ” στο αήττητο της Αϊντχόφεν

Περνάμε στην Α' Ολλανδίας και το ντέρμπι ανάμεσα σε Φέγενορντ και Αϊντχόφεν. Η Φέγενορντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ωστόσο η Αϊντχόφεν διαγράφει “ονειρεμένη” πορεία εντός των συνόρων, καθώς μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο 13/13 (!) κι όπως όλα δείχνουν είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Φέγενορντ όμως, έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα 28(!) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βάλει “στοπ” στο απόλυτο σερί της PSV, έτσι θα επιλέξουμε το 1DNB σε απόδοση 2.05.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές επιλογές του Betarades.gr, ωστόσο από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με δυο ακόμη αναμετρήσεις, από Α' Γαλλίας και Α' Τουρκίας. Συγκεκριμένα, από τη Ligue 1 θα πάμε με τον άσσο στο παιχνίδι Ρεν – Στρασβούργο σε απόδοση 1.90, ενώ από τη Superlig θα κρατήσουμε το Χ2 στο ντέρμπι Μπεσίκτας – Γαλατασαράι σε απόδοση 2.10.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

02/12

13:00 1835 Μπέτις - Σοσιεδάδ -> Goal/Goal @1.78

15:30 1545 Φέγενορντ - PSV Αϊντχόφεν -> 1 (DNB) @2.05

18:00   793 Ρεν - Στρασμπούργκ -> 1 @1.90

19:00 1875 Μπεσίκτας - Γαλατασαράι -> Χ2 @2.10

19:00 1504 Άρης - Παναθηναϊκός -> Goal/Goal @2.03

Goal Tips

Τσέλσι – Φούλαμ (02/12, 14:00): Η Φούλαμ συναντάει πολλές δυσκολίες στο σκοράρισμα τελευταία, καθώς έμεινε “άσφαιρη” στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Δύσκολα θα δημιουργήσει ευκαιρίες και κόντρα στην Τσέλσι, επομένως θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.85.

Άρσεναλ – Τότεναμ (02/12, 16:05): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια της Άρσεναλ, με το 2-3 γκολ να έχει επαληθευτεί στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Προφανής η επιλογή μας και σήμερα, κρατάμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.20.

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (02/12, 17:15): Η Ατλέτικο συνεχίζει να αποτελεί την πιο “σφιχτή” ομάδα της Ευρώπης, μετράει οκτώ Under 2,5 στα 10 τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στη Χιρόνα περιμένουμε και πάλι αμυντική προσέγγιση. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 2,5 σε απόδοση 1.55.

Κιέβο – Λάτσιο (02/11, 19:00): Η Λάτσιο σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προέρχεται από 5/6 Goal/Goal και σήμερα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Κρατάμε το αμφίσκορο λοιπόν σε απόδοση 1.93.

Σερί Tips

Φροσινόνε – Κάλιαρι (02/12, 16:00): Αρκετά κοντά είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δυο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-3-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Αμφότερες έχουν ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας σήμερα, ο βαθμός τις ικανοποιεί μέχρι ενός σημείου, έτσι θα πάμε με την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.40.

Λειψία – Γκλάντμπαχ (02/12, 16:30): Αρκετά ασταθής είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λειψία, καθώς έχει ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Γκλάντμπαχ η οποία ενθουσιάζει, καθώς προέρχεται από 5/6 νίκες, όντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να διευρύνουν το σερί τους, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 3.70.

Άιντραχτ Φρ. - Βόλφσμπουργκ (02/12, 19:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Άιντραχτ, καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί επιτυχίες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Κόντρα στους “λύκους” έχει και πάλι το προβάδισμα λόγω έδρας και μομέντουμ, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

K4

ΤΙΤΛΟΣ

Head 2 Head

KEIMENΟ

Σάλτσμπουργκ – Άλταχ (02/12, 15:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Σάλτσμπουργκ είναι κλάσεις ανώτερη και κόντρα στην Άλταχ έχει “χτίσει” και εξαιρετική παράδοση, καθώς την έχει φιλοξενήσει 14 φορές, έχοντας επικρατήσει στις 11 εξ αυτών. Δεν αναμένουμε κάποια αλλαγή σήμερα, ο άσσος παίζεται στο χαμηλό 1.20 κι αποτελεί “μαξιλαράκι”.

Χέρακλες – Φένλο (02/12, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δυο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 15 αναμετρήσεων, το επί μέρους ρεκόρ είναι 10-4-1. Η Χέρακλες μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο θα πάμε με την παράδοση, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Αλαβές – Σεβίλλη (02/12, 21:45): Οι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν “πλούσια” προϊστορία μεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο σε ένα... “δείγμα” επτά αναμετρήσεων, το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 4-2-1. Η Σεβίλλη μπορεί να οδηγεί την “κούρσα” μέχρι στιγμής, ωστόσο περιμένουμε να συναντήσει πολλές δυσκολίες στην έδρα της Αλαβές. Άσσος λοιπόν, σε απόδοση 3.70.