Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία - Free Sunday
Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία

Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ισπανία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (16/12) σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και κρίσιμες μάχες απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έτσι έχουμε ξεχωρίσει πέντε ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τις φετινές του υποχρεώσεις, ωστόσο δείχνει να έχει χάσει τα πατήματά του, μετρώντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια του, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 5η θέση με 19 βαθμούς, όντας στο -4 από την πρώτη τετράδα. Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βρίσκεται στη 2η θέση με 28 βαθμούς όντας στο -7 από την κορυφή και δείχνει να έχει την ποιότητα ώστε να παραμείνει μέχρι τέλους στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν έστω ένα τέρμα στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και σήμερα, επομένως θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

«Σφιχτό» ματς στη Βαρκελώνη

Συνεχίζουμε με Α΄ Ισπανίας και την αναμέτρηση Εσπανιόλ - Μπέτις. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η Εσπανιόλ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες που την έχουν ρίξει στη 10η θέση, ενώ η Μπέτις έχει κερδίσει 3/4 τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σκαρφαλώσει στην 7η θέση με 22 βαθμούς, όντας στο -4 από την πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Καταλανοί δείχνουν να έχουν χάσει την επιθετική τους δεινότητα, η Μπέτις είναι αρκετά «σφιχτή» ομάδα, επομένως περιμένουμε ένα ματς με χαμηλό τέμπο και λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το No Goal σε απόδοση 2.00 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Περνάει από το Φροζινόνε η Σασουόλο

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Φροζινόνε με τη Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 15 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχοντας μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς. Η Σασουόλο, από την πλευρά της, είναι στην 9η θέση με 21 βαθμούς, είναι μόλις στο -1 από την εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο έχει συμπληρώσει τετράδα αγώνων μακριά από τις νίκες (0-3-1) και σήμερα έχει «χρυσή» ευκαιρία να αντιδράσει. Η νίκη των φιλοξενουμένων προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και θα αποτελέσει την τρίτη μας επιλογή.

Αυτές ήταν οι τρεις βασικές επιλογές του Betarades.gr, ωστόσο θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αναμετρήσεις, από Α΄ Γαλλίας και Α΄ Τουρκίας. Συγκεκριμένα, από τη Ligue 1 θα κρατήσουμε το Μπορντό +1 (Ασιατικό) στο παιχνίδι Μαρσέιγ - Μπορντό σε απόδοση 1.72, ενώ από τη Superlig θα πάμε με τον άσο στην αναμέτρηση Ρίζεσπορ - Αλάνιασπορ σε απόδοση 2.30.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16/12

12:30 Ρίζεσπορ - Αλάνιασπορ -> 1 @2.30

16:00 Φροζινόνε - Σασουόλο -> 2 @2.05

17:15 Εσπανιόλ - Μπέτις -> No Goal @2.00

19:00 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος -> Goal/Goal @2.10

22:00 Μαρσέιγ - Μπορντό -> Μπορντό +1 (Ασ.) @1.72

Goal Tips

Μπράιτον - Τσέλσι (16/12, 15:30): Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπράιτον, κι αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Συγκεκριμένα, έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος κι αυτό είναι το σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα, σε απόδοση 1.97.

Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (16/12, 15:30): Αμφότερες οδηγούν τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ, με τη διαφορά ότι η Σαουθάμπτον δέχεται περισσότερα τέρματα απ’ όσα σκοράρει, ενώ η Άρσεναλ πετυχαίνει περισσότερα απ’ όσα δέχεται. Δεν περιμένουμε αλλαγή «ταχύτητας» από τις δύο ομάδες σήμερα, το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα το «τιμήσουμε».

Γκινγκάμπ - Ρεν (16/12, 18:00): Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, έχει μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς μέχρι στιγμής και η χαμηλή συγκομιδή της οφείλεται στην τραγική αμυντική λειτουργία της, καθώς δέχεται γκολ με τεράστια ευκολία. Έχει δεχτεί 15 τέρματα στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5/6 Over 2.5), επιθετικά σκοράρει τακτικά, επομένως τα περισσότερα από τα ματς της οδηγούνται σε υψηλά σκορ. Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα, επιλογή μας θα είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Seri Tips

Σπαλ - Κιέβο (16/12, 13:30): Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στις ισοπαλίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τη Σπαλ να έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Κιέβο προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Το σενάριο του να συνεχιστεί το σερί των δύο ομάδων φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.35.

Νιμ - Λιλ (16/12, 16:00): Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να έχουν σκαρφαλώσει στην 9η θέση και στο -5 από την πρώτη τετράδα. Η Λιλ δεν πατάει καλά τελευταία, αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός έδρας, επομένως θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.45.

Ουέσκα - Βιγιαρεάλ (16/12, 19:30): Η Ουέσκα έχει μαζέψει μόλις επτά βαθμούς μέχρι στιγμής, μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και δεν δείχνει ικανή να βγάλει αντίδραση. Η Βιγιαρεάλ θέλει πάση θυσία τη νίκη, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.17 και θα την εμπιστευτούμε.

 Head 2 Head

Φιορεντίνα - Έμπολι (16/12, 16:00): Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τη Φιορεντίνα να δείχνει πως είναι το «αφεντικό», μια και το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 6-2-2. Ανώτεροι και φέτος οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Βικτόρια Πλζεν - Καρβίνα (16/12, 16:00): Πέντε φορές έχει υποδεχτεί την Καρβίνα η Βικτόρια Πλζεν, με τους γηπεδούχους να μετρούν το απόλυτο των νικών, έχοντας κρατήσει παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν σε τέσσερις περιπτώσεις. Περιμένουμε άνετη επικράτηση και σήμερα, ο άσος σε απόδοση 1.30 μπορεί να αποτελέσει «μαξιλαράκι».

Ρόμα - Τζένοα (16/12, 21:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει Ρόμα και Τζένοα όταν αγωνίζονται στο «Olimpico», με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 12-1-0. Η Ρόμα είναι σαφώς ανώτερη και φέτος, περιμένουμε νίκη της και σήμερα, επομένως θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.47.