Επίθεση με μαχαίρια σε κοπή πίτας του Εθνικού Πειραιά - Free Sunday
Επίθεση με μαχαίρια σε κοπή πίτας του Εθνικού Πειραιά

Επίθεση με μαχαίρια σε κοπή πίτας του Εθνικού Πειραιά

Επίθεση με μαχαίρια και λοστούς δέχτηκε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14», χθες Παρασκευή το βράδυ την ώρα που φίλοι του Εθνικού, παρουσία παικτών από όλα τα αθλήματα και μελών των οικογένειών τους μετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 100 ατόμων, χωρίς διακριτικά επιτέθηκαν αδιάκριτα στα γραφεία του συνδέσμου και μαχαίρωσαν φίλο του Εθνικού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ χτύπησαν αρκετούς παριστάμενους στην εκδήλωση, πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ενώ έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν καταστροφές. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού 

Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. καταδικάζει την βάναυση αυτή στοχευμένη επίθεση και κρούει τον κώδωνα προς την Αστυνομία και το κράτος προκειμένου να λάβουν μέτρα. 

Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν την δυναμική επιστροφή του Εθνικού που συντελείται σε κάθε επίπεδο και δείχνουν με κάθε τρόπο την δυσαρέσκεια τους. Βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους του Εθνικού και δηλώνουμε πως δεν μας πτοούν οι άνανδρες εγκληματικές τακτικές τους από όπου κι αν πηγάζουν. Αυτό μας πεισμώνει πιο πολύ. Αναμένουμε από το κράτος να ξυπνήσει επιτέλους, να αφουγκραστεί το επικίνδυνο της κατάστασης και να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλον νεκρό.Απόψε παραλίγο να γραφτεί και άλλη μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λάβετε μέτρα και προστατεύστε τον κόσμο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας. Βρίσκεστε προ των ευθυνών σας.