Δυσαρέσκεια Πιτίνο για το κάπνισμα στα ελληνικά γήπεδα - Free Sunday
Δυσαρέσκεια Πιτίνο για το κάπνισμα στα ελληνικά γήπεδα

Δυσαρέσκεια Πιτίνο για το κάπνισμα στα ελληνικά γήπεδα

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι καπνίζουν στο γήπεδο εξέφρασε ο Ρικ Πιτίνο, κάνοντας λόγο για “έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες”.Όπως μεταδίδει το Associated Press, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, ο Πιτίνο είπε ότι «είναι εξαιρετικά εγωκεντρικό και εγωιστικό από τον κόσμο».

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν χάλια, είπε ο Πιτίνο και συνέχισε: «Καπνίζω κι εγώ πούρα στο γήπεδο του γκολφ, αλλά δεν υπάρχει άλλος κοντά μου. Αλλά είσαι σε ένα κλειστό, με 10.000 να καπνίζουν και τους παίκτες να πνίγονται. Άρα, κάποια στιγμή, πρέπει να πεις: "Ε φίλε, είμαι σ' ένα αθλητικό γεγονός και πρέπει να πειθαρχήσω τον εαυτό μου και να περιμένω το ημίχρονο. Και θα βγω έξω να ξεσκιστώ στο κάπνισμα"... Κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά όχι όταν βρίσκονται γύρω σου αθλητές και μικρά παιδιά που θέλουν να έρθουν στον αγώνα. Αλλά αυτοί δεν νοιάζονται για τους νέους και τους αθλητές που το εισπνέουν αυτό»!

«Ο Πιτίνο κατακρίνει τους Έλληνες οπαδούς που καπνίζουν στους αγώνες. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα ο καπνός γέμιζε το γήπεδο και φωτοβολίδες περνούσαν πάνω από τα κεφάλια μας, και μαντέψτε, μετά από ένα μήνα, άρχισα να το καταλαβαίνω και αγκάλιασα την κουλτούρα των οπαδών μου και απλώς το διασκέδαζα - μήνυμα στον Ρικ - Απόλαυσέ το», απάντησε με ανάρτηση του στο Twitter, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον.