Η μυκονιάτικη περιπέτεια αναστατώνει την καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ - Free Sunday
Η μυκονιάτικη περιπέτεια αναστατώνει την καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ

Η μυκονιάτικη περιπέτεια αναστατώνει την καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ

Συνέπειες στην καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ δείχνει να έχει η καταδίκη του από το δικαστήριο της Σύρου σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για το επεισόδιο της Μυκόνου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ προχώρησε στον αποκλεισμό του αρχηγού της Μάνστυστερ Γιουνάιτεντ, από την αποστολή της για τους αγώνες του Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου, αν και αρχικά είχε προσκληθεί.

Σήμερα το Sky Sports μεταδίδει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επανεξετάσει την ανάθεση της αρχηγίας της ομάδας στον Μαγκουάιρ, στις συνομιλίες που θα έχει με τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Έντ Γούντγουορντ, αν και δεν υπάρχει καμία υπόδειξη να του αφαιρεθεί η αρχηγία.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σε δήλωσή της έκανε γνωστό ότι η νομική ομάδα της Γιουνάιτεντ και του Μαγκουάιρ υπό τον δικηγόρο Αλέξη Αναγνωστάκη, θα καταθέσει έφεση, θα έχει «αρκετό χρόνο για να συζητήσει μαζί με τον παίκτη το θέμα της αρχηγίας.

H Μάντσεστερ έχει δηλώσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, οι οποίες δεν εξετάστηκαν σε μία “βιαστική δίκη” και επιμένει ότι η αδελφή του Μαγκουάιρ, Ντέζι, λιποθύμησε όταν μία ομάδα ατόμων, που προκάλεσε τον αμυντικό της ομάδα και τους φίλους του, της έκανε μία ένεση.

Ο Μαγκουάιρ αρνείται τις κατηγορίες της απόπειρας δωροδοκίας και ότι είπε στους αστυνομικούς “ξέρετε ποιος είμαι;” και ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι που θα εμφανιστούν στην έφεση, ότι τόσο αυτός, όσο και η Ντέζι τραυματίστηκαν.

Ο Μαγκουάιρ ήταν σε μία παρέα τεσσάρων ζευγαριών που το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης βγήκαν έξω στην Μύκονο και παρενοχλήθηκαν, όπως λένε, βρρτανικά ΜΜΕ, από μία ομάδα ανδρών, αλβανικής εμφάνισης.

Η ομάδα των νομικών παραστατών του Μαγκουάιρ υποστηρίζει οτι δεν ειχε αρκετό χρόνο να προετοιμάσει την υπεράσπιση