Το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα ξεκινά από 1.000 κυβικά και το καινούργιο Jimny θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι - Free Sunday
Το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα ξεκινά από 1.000 κυβικά και το καινούργιο Jimny θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα ξεκινά από 1.000 κυβικά και το καινούργιο Jimny θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι

 

Μέχρι το φθινόπωρο η Suzuki θα έχει αναβαθμίσει τη γκάμα των SUV της, μιας και θα έχει ανανεώσει το επιτυχημένο Vitara και θα έχει παρουσιάσει την καινούργια γενιά του αειθαλούς Jimny. Το οποίο θα είναι και πάλι μικρό σε διαστάσεις και με αμάξωμα που θα είναι, σύμφωνα με τις πρόσφατες φήμες, ακόμα πιο γωνιώδες.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες θα χρησιμοποιηθούν, εκτός απροόπτου, ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός των 1.200 κυβικών και των 90 ίππων και ο 3κύλινδρος turbo των 1.000 κυβικών και των 112 ίππων.

Ο τελευταίος θα προστεθεί, όπως έγινε και με το S-Cross, στη γκάμα του ανανεωμένου Vitara, ενδεχόμενα και στην ήπια υβριδική εκδοχή του. Κατά τα άλλα ο turbo των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων θα συνεχίσει, όπως θα συνεχίζουν και οι δύο 1.600 που αποδίδουν αμφότεροι 120 ίππους, ο ατμοσφαιρικός βενζίνης και ο turbo diesel.

Όλοι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι και με τετρακίνηση, ενώ αισθητικά το ανανεωμένο Vitara θα ξεχωρίζει από τους καινούργιους προφυλακτήρες και το ελαφρώς τροποποιημένο σύνολο μάσκα και προβολέων.