Το νέο Discovery πάνω σε μια τεράστια γέφυρα από LEGO - Free Sunday
Το νέο Discovery πάνω σε μια τεράστια γέφυρα από LEGO

Το νέο Discovery πάνω σε μια τεράστια γέφυρα από LEGO

Η Land Rover αποκάλυψε το νέο επταθέσιο SUV της, Discovery, μπαίνοντας στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness με την μεγαλύτερη κατασκευή LEGO που χτίστηκε ποτέ. 

Το ολοκαίνουργιο Discovery κέρδισε μια θέση στο γνωστό Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness, αφού βρέθηκε πάνω σε μια κατασκευή από τουβλάκια LEGO! Μία 13μετρη ρέπλικα της γέφυρας του Λονδίνου, χτισμένη από 5.805.846 τουβλάκια LEGO, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν με 470.646 κομμάτια!

Εάν τα τουβλάκια έμπαιναν σε μια σειρά θα έφταναν από τη γέφυρα του Λονδίνου, έως το Παρίσι! 
Με επικεφαλής τον μοναδικό επικυρωμένο επαγγελματία LEGO στη Μεγάλη Βρετανία, Duncan Titmarsh, χρειάστηκαν 5 μήνες για να χτιστεί η ρέπλικα της Γέφυρας του Λονδίνου. Στήθηκε στο χώρο του Packington Hall, στο Warwickshire της Μεγάλης Βρετανίας – κοντά στο εργοαστάσιο της Land Rover στο Solihull, εκεί που θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Discovery.

discovery_lego_660

Θεαματική είσοδο στο χώρο έκανε και ο Βρετανός, λάτρης της περιπέτειας, Bear Grylls, με κατάβαση ραπέλ από την κορυφή της ρέπλικας, πάνω στη σκηνή και δίπλα στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Για το φινάλε, ο Sir Ben Ainslie οδήγησε την ιστιοπλοϊκή του ομάδα, Land Rover BAR, μέσα από νερό βάθους 900mm κάτω από τη ρέπλικα της γέφυρας, παρουσιάζοντας τις ασυναγώνιστες ικανότητες και την ευελιξία του νέου SUV της Land Rover. Ο Sir Ben ρυμούλκησε μια ρέπλικα του Land Rover BAR σκάφους φτιαγμένη από 186.500 τουβλάκια LEGO – του σκάφους που θα διεκδικήσει το America’s Cup του χρόνου.

Η Emma Owen, εκπρόσωπος της LEGO για την Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Jaguar Land Rover χρησιμοποίησε τουβλάκια LEGO και που με ένα πολύ δημιουργικό τρόπο έσπασε το Ρεκόρ Guinness για το λανσάρισμα του τελευταίου Discovery!"

Το νέο μοντέλο της Land Rover γεννήθηκε στην ψηφιακή εποχή και τα τελευταία 27 χρόνια, έχει κατακτήσει περισσότερους από 1.200.000 πελάτες. Είναι η 5η γενιά Discovery, ένα μεγάλο και δυνατό SUV, που προσφέρει άνεση και ευελιξία.
new_discovery_660