Στο ημερολόγιο του 2017 της Opel θα πρωταγωνιστεί η Grumpy Cat! (video) - Free Sunday
Στο ημερολόγιο του 2017 της Opel θα πρωταγωνιστεί η Grumpy Cat! (video)

Στο ημερολόγιο του 2017 της Opel θα πρωταγωνιστεί η Grumpy Cat! (video)

Για να πετύχει τους σκοπούς της, η Opel επιστράτευσε την “Grumpy Squad” στο πλαίσιο της καμπάνιας. Μία διαδικτυακή ομάδα ειδικών δυνάμεων που απαρτίζεται από τους: Nilam Farooq, funnypilgrim και Emrah. Μαζί με τους followers τους στα social media, θέτουν το εξής ερώτημα: Πώς θα ήταν το ημερολόγιο εάν η Grumpy Cat και η διαδικτυακή κοινότητα είχαν άποψη για τη σχεδίαση; Για να βρουν την απάντηση ξεκινούν την αναζήτηση της ‘13ης εικόνας του ημερολογίου’.

Η αρχηγός της Grumpy Squad και lifestyle blogger, Nilam Farooq, εξηγεί τα διαφορετικά στάδια της καμπάνιας σε βίντεο της στο YouTube. Ο Emrah θα δώσει ‘σάρκα και οστά’ στην καλύτερη και θα μεταμορφώσει ένα συμβατικό Opel ADAM σε πλήρως λειτουργικό Grumpy Car. Θα υπάρχει επίσης περιεχόμενο για όσους αγαπούν τις γάτες στο funnypilgrim, που καλεί τους οπαδούς της να ζωγραφίσουν με μέικ-απ μία Φάτσα Γάτας. Ο νικητής θα πρωταγωνιστήσει στην 13η εικόνα του ημερολογίου, με Grumpy Look στο φτιαγμένο Grumpy Car. Η συγκεκριμένη φωτογράφηση θα γίνει στα πλαίσια της πρεμιέρας του ημερολογίου το Φεβρουάριο.

Όμως είναι αυτό αρκετό για να κάνεις μια γάτα εκ φύσεως κακότροπη, να χαμογελάσει; Μέχρι τώρα αυτό υποστηρίζει μόνο η Grumpy Cat: "Αυτό υποτίθεται ότι είναι αστείο; Ποιοι είναι οι influencers, τους γνωρίζει κανείς; Κοίταξε κανείς στην Opel προσεκτικά τα νούμερα; Χελόου; Έχω σχεδόν εννέα εκατομμύρια followers μόνο στο Facebook! Η Nilam έχει μόνο 1,1 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, η funnypilgrim ούτε καν 350.000 και αυτός ο Emrah με την παράξενη κόμμωση περίπου δύο εκατομμύρια followers. Αυτό δεν με βοηθά καθόλου, δεν με κάνει να χαμογελώ – σίγουρα είναι για γέλια"...

Με αρκετές δόσεις χιούμορ, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη τις ιστορίας στο #OpelGoesGrumpy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και για όποιον τον τρώει η περιέργεια και αφήνει στην άκρη τους φόβους του, προτείνουμε να συναντήσει την πιο κακότροπη γάτα όλων των εποχών στην παρουσίαση του ημερολογίου το Φεβρουάριο!