Όποιος δεν ξέρει τι είναι "αναδοχή", ας διαβάσει Κριμιζή! - Free Sunday
Όποιος δεν ξέρει τι είναι "αναδοχή", ας διαβάσει Κριμιζή!

Όποιος δεν ξέρει τι είναι "αναδοχή", ας διαβάσει Κριμιζή!

O κ.Σταμάτης Κριμιζης είναι εδώ και πολλά χρόνια από τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες και από αυτούς που έχουν διεθνές κύρος και αίγλη στον επιστημονικό τους χώρο.

Είναι εύλογο μετά από μία τέτοια καριέρα και σταδιοδρομία να θέλει να είναι χρήσιμος στην χώρα του ανταποκρινόμενος σε μία πρόσκληση που του κάνει να βοηθήσει σε έναν τομέα που ξέρει καλά.

Μέχρι που διαπιστώνει ότι η χώρα του είναι “αυτοί” που τον κάλεσαν. Και αυτοί που τον κάλεσαν ήθελαν απλώς να είναι χρήσιμος σε αυτούς.

Οι καταγγελίες του κ.Κριμιζή είναι η επιβεβαίωση ότι η λενινιστική αντίληψη, που θεωρούσε τους διανοούμενους “χρήσιμους ηλίθιους” τους οποίους η εξουσία ξεφορτώνεται όταν δεν χρειάζεται πια, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σε πλήρη εφαρμογή.

Και όχι μόνο στους διανοούμενους, αλλά και στους επιστήμονες και στα κόμματα. Αυτά τα κόμματα τα οποία είναι διεφθαρμένα και επικίνδυνα αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα για να ψηφίσουν 1-2 ρυθμίσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει στο εκλογικό του ακροατήριο.

Όποιος δεν ξέρει τι να κάνει με την αναδοχή, ας διαβάσει Κριμιζή... Στην χθεσινή επιστολή, έχει εκλαϊκεύσει πλήρως το θέμα!