Προφανώς μας δουλεύουν! - Free Sunday
Προφανώς μας δουλεύουν!

Προφανώς μας δουλεύουν!

“Φήμες ότι το νερό που διατίθεται στην πόλη είναι ακατάλληλο προς πόση είναι παντελώς ανυπόστατες”.

Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, 13:35 ΕΥΑΘ,

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΥΑΘ Α.Ε. ενημέρωσαν την Υφυπουργό ότι τα έκτακτα και ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη μας την Πέμπτη 10 Μαΐου δημιούργησαν την ανάγκη να ληφθούν προσωρινά προληπτικά μέτρα ώστε να διαφυλαχθεί η ποιότητα του νερού”.

Παρασκευή 11 Μαϊου 2018, 15:20, Γραφείο Τύπου ΥΜΑΘ

“Ξεκίνησε πριν από τις 7 μ.μ. η τροφοδοσία της πόλης από το αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου, μετά και την επιβεβαίωση ότι το νερό είναι απολύτως κατάλληλο για κατανάλωση”.

Παρασκευή 11 Μαϊου 2018,19:49, ΕΥΑΘ

Προφανώς μας δουλεύουν. Στις 2 παρά εικοσιπέντε διαβεβαιώνουν ότι το νερό είναι απολύτως ασφαλές, στις 3:20 έχουν ήδη πει στην Υπουργό ότι χρειάζεται να ληφθούν προληπτικά μέτρα για την ποιότητα και στις 7 έχει επιβεβαιωθεί ότι το νερό είναι κατάλληλο.

Διότι το ότι χρειάζεται να ληφθούν προληπτικά μέτρα, το μάθαμε μέσω της Υπουργού.

Ελήφθησαν αυτά τα μέτρα;

Κι αν ναι ποια ήταν;

Βεβαίως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η Υπουργός να μην κατάλαβε τι της είπε η ΕΥΑΘ ή η ΕΥΑΘ να νομίζει ότι πιστεύουμε ότι μας λέει ως ευαγγέλιο, επειδή είναι κατά της ιδιωτικοποίησης της εταιρείας.

Το βασικό που πρέπει να αποκλειστεί είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ΕΥΑΘ εγγυάται την ομαλότητα στην καθημερινότητα της πόλης, όση συμπάθεια και αν ”αγοράζει”, από στελέχη της κεντροδεξιάς, η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει!