Τόσο δηλητήριο πάει τζάμπα... - Free Sunday
Τόσο δηλητήριο πάει τζάμπα...

Τόσο δηλητήριο πάει τζάμπα...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν χθες αναμασήματα της ανακοίνωσης του Μαξίμου με την οποία ζητούσε εξηγήσεις αν η κυρία Σπυράκη είχε μυστική επαφή με τον κ.Ζάεφ.

Πρόκειται περί του ιδίου Μαξίμου, της ίδιας κυβέρνησης, ο Υπουργός Εξωτερικών της οποίας, αρνήθηκε να ενημερώσει τη βουλή για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια, διότι η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση κατηγορεί την ΝΔ και την κυρία Σπυράκη ότι κάνει μυστική διπλωματία. Η κυρία Σπυράκη έδωσε εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συνάντηση.

Ας πάρουμε λοιπόν ως δεδομένο, ότι η κυρία Σπυράκη λέει ψέματα και το Μαξίμου λέει, όπως πάντα, την αλήθεια.

Η Σπυράκη συνάντησε τον Ζάεφ! Και μίλησε μαζί του! Ε, και;

Δηλαδή ποιος απαγορεύει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει επαφές με ξένες χώρες; Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι δεν ανακοινώθηκε; Ε, και; Δηλαδή αν ανακοινωνόταν και πήγαινε εκεί η Σπυράκη και του έλεγε «μην ανησυχείς Ζόραν, θα ψηφίσουμε τη συμφωνία», θα ήταν όλα μια χαρά;

Διότι ότι και αν είπε η Σπυράκη στον Ζάεφ, η στάση του Ζάεφ έναντι της ΝΔ, κρίνεται με βάση τη θέση που πήρε η ΝΔ.

Το ότι πρόκειται για την ίδια Σπυράκη, η οποία από βήματος βουλής στα Σκόπια, εξέφρασε δημοσίως την πεποίθηση της ότι δεν υπάρχει μακεδονική εθνότητα, καθιστά πραγματικά γελοία την όλη συζήτηση που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μη συζήτηση άνευ αντικειμένου, με μοναδικό στόχο να προκαλέσει προβλήματα στη ΝΔ.

Το υπόγειο του Μαξίμου πληρώνεται μόνο για να δηλητηριάζει αλλά ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει επιτυχώς.

Ας έβαζαν και λίγη Μαρέβα στην ανακοίνωση…