Ο Νίκος Παππάς προβάρει τον ρόλο της Ιφιγένειας - Free Sunday
Ο Νίκος Παππάς προβάρει τον ρόλο της Ιφιγένειας

Ο Νίκος Παππάς προβάρει τον ρόλο της Ιφιγένειας

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, Νίκος Παππάς είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Πετσίτη. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να νομίζουμε ότι δεν είναι αλλά δεν δίνει αυτήν την εντύπωση.

Χθες στις δηλώσεις του, του έφταιγε ένα αντίπαλο πολιτικό κόμμα, και η σύζυγος του αρχηγού του, ένα στέλεχος του.

Αν γίνεται κάτι αντιληπτό από όσα είπε ο κ.Παππάς, είναι ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να αναδεικνύει το θέμα Πετσίτη, διότι έχει υπερασπιστεί έναν παιδεραστη.

Υπάρχει όμως θέμα Πετσίτη;

Σύμφωνα με τον κ.Παππά, “δεν αρνείται κανείς πως η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί”.

Τι παραπάνω λέει η αντιπολίτευση όμως;

Δυστυχώς για τον κ.Παππά, η αντιπολίτευση ακριβώς αυτό: Ότι η υπόθεση πρέπει να διελευκανθεί.

Η διαφορά είναι ότι ο κ.Παππάς προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όσα λέει η αντιπολίτευση για να ενεργοποιήσει την ομπρέλα προστασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς έχει καταλάβει ότι το πρόβλημα του δεν είναι αυτά που λέει η αντιπολίτευση αλλά ότι το κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει να είναι παρών την επόμενη ημέρα.

Όπως είπε ο ίδιος προχθές “συζήτησε το θέμα αναλυτικά με τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο”.

Λογικά, μετά από όλα όσα είπε χθες, δεν πρέπει να είναι και πολύ βέβαιος ότι σε αυτή την εσωκομματική διαπάλη, ο κ.Τσιπρας θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Αλλιώς δεν θα εμφάνιζε ενδεχόμενο αποπομπής του, ως μείζονα υποχώρηση στη δεξιά και σε έναν εμπορο ναρκωτικών που την χρηματοδοτεί.

Άλλωστε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον οποίο ο κ.Τσίπρας αντιγράφει τον τελευταίο καιρό, τέτοιες εποχές έστειλε στο σπίτι του τον Μένιο Κουτσόγιωργα.

Και σε κάθε περίπτωση στον Αγαμέμνονα οι άνεμοι έφταιγαν που δεν απέπλεε ο στόλος, αλλά την κόρη του εκλήθη να θυσιάσει. Μπορεί να ρωτήσει και τον Κώστα Γαβρά πως γίνεται το casting