Ποιον θέλει ο Τσίπρας αρχηγό της ΝΔ; - Free Sunday
Ποιον θέλει ο Τσίπρας αρχηγό της ΝΔ;

Ποιον θέλει ο Τσίπρας αρχηγό της ΝΔ;

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου, «ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια».

Σύμφωνα με την προχθεσινή ΑΥΓΗ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν καλός αρχηγός της ΝΔ και για αυτό παίρνει αποστάσεις από την πολωτική.

Βέβαια, με τον Μεϊμαράκη μιλούσε το καλοκαίρι του 2015 και τον κορόϊδεψε οταν του υποσχέθηκε ότι δεν θα κάνει εκλογές και με τον Μαρινάκη μιλούσε μέχρι το καλοκαίρι του 2017, όπως λέει ο ίδιος χωρίς να διαψεύδεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 18 Δεκεμβρίου «αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις 16 Δεκεμβρίου, «Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη «γραμμή» της ΝΔ».

Είναι δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί όποιον θέλει «πραγματικό αρχηγό της ΝΔ».

Άλλωστε κανείς από όσους αναφέρει δεν έχει συγκριθεί με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο μόνος που συγκρίνεται μαζί του στις μετρήσεις της κοινής γνώμης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα τελευταία τρία χρόνια χάνει από αυτόν σε όλες τις μετρήσεις. Ίσως και για αυτό να θέλει άλλον αρχηγό. Προς το παρόν σκιαμαχεί εναντίον κάποιων που δεν είναι αρχηγοί γιατί χάνει απο αυτόν που είναι.

Διότι στον ελληνικό κοινοβουλευτισμό κόμματα, αρχηγός του κόμματος είναι αυτός που είτε είναι είτε κρίνεται για να γίνει πρωθυπουργός.

Εκτός αν είναι αλλιώς στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου όπως λέει ο Πάνος Καμμένος που ξέρει τα κατατόπια, «κουμάντο κάνουν οι γέροντες του Μαξίμου».