Το μετερίζι της αντίστασης είναι καρέκλα - Free Sunday
Το μετερίζι της αντίστασης είναι καρέκλα

Το μετερίζι της αντίστασης είναι καρέκλα

Χθες ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, κ.Παππάς έκανε μία αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρο Καράογλου.

Δικαίωμα του, αφού θεώρησε ότι εθίγη από τις διατυπώσεις του κ.Καράογλου, περί διαφθοράς, που τον αφορούσαν.

Όπως ακριβώς, ο κ. Σταμάτης Πουλής είχε θιγεί από τις διατυπώσεις του κ.Πολάκη που αφορούσαν εκείνον ως στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η διαφορά είναι ότι ο κ.Πουλής εκτός από αγωγή, υπέβαλε και μήνυση, η εκδίκαση της οποίας, προϋποθέτει άρση της ασυλίας του κ.Πολάκη. 

Όμως ο κ.Παππάς δεν εθίγη από το γεγονός ότι η νέα κυβέρνηση που ανέλαβε καθήκοντα, δεν του έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τον αντικαταστήσει στη θέση, στην οποία τον διόρισε η προκάτοχος της.

Μία νέα κυβέρνηση, η οποία δια του υφυπουργού μεταφορών, χαρακτήρισε τη διοίκηση του ανεπαρκή και δια του Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, αποτυχημένη.

Αν οι χαρακτηρισμοί του κ.Καράογλου είναι προσωπικά συκοφαντικοί, οι χαρακτηρισμοί για το έργο του στον ΟΑΣΘ είναι πολιτικά και προσωπικά προσβλητικοί.

Ο κ.Παππάς όμως δεν θίγεται από αυτούς.

Γιατί;

Πόσα στελέχη του ευρύτερου δημόσιου τομέα που διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κρατικές θέσεις, παραμένουν σε αυτές, αν και τους έχει ζητηθεί να παραιτηθούν;

«Σε ό,τι με αφορά, δεν είναι δυνατόν να υπηρετήσω ένα σχέδιο το οποίο δεν το γνωρίζω, πολύ περισσότερο ένα σχέδιο με το οποίο δεν θα είμαι σύμφωνος», έχει πει ο κ.Παππάς.

Κανένας από την κυβέρνηση δεν του έχει ζητήσει να υπηρετήσει το όποιο σχέδιο έχει η κυβέρνηση. Να παραιτηθεί του ζήτησαν. Αλλά εκείνος δεν φεύγει.

Το δικό του μετερίζι της αντίστασης στη δεξιά, είναι η καρέκλα.