Ποιος θα ερευνήσει αν ευσταθούν όσα ηχογραφήθηκε ο Παππάς να λέει για τον Παπαγγελόπουλο; - Free Sunday
Ποιος θα ερευνήσει αν ευσταθούν όσα ηχογραφήθηκε ο Παππάς να λέει για τον Παπαγγελόπουλο;

Ποιος θα ερευνήσει αν ευσταθούν όσα ηχογραφήθηκε ο Παππάς να λέει για τον Παπαγγελόπουλο;

Στον εισαγγελέα κατατέθηκε η ηχογράφηση της συνομιλίας ανάμεσα στον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή και τον τότε Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Ο εισαγγελέας θα ερευνήσει κατά πόσο από την συνομιλία προκύπτουν αδικήματα που αφορούν αρμοδιότητες είτε του εισαγγελέα διαφθοράς ή του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος.

Διότι μόνο για τέτοια θέματα νομιμοποιείται η χρήση παρανόμως κτηθέντος υλικού.

Αν απο αυτά που λέει ο κ.Παππάς, προκύπτει λοιπόν δωροδοκία υπουργού, δηλαδή του κ.Παπαγγελόπουλου, θα σταλεί το θέμα στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Δηλαδη το ενδεχόμενο να έχει δωροδοκηθεί ο κ.Παπαγγελόπουλος, θα το εξετάσει η κυρία Τουλουπάκη, την οποία η Προκαταρκτική Επιτροπή ήθελε να καλέσει ως ύποπτη, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τη νομική ευχέρεια χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ως συμμέτοχος τον κ.Παπαγγελόπουλο στην παραπομπή.

Την ίδια ώρα ο κ.Παπαγγελόπουλος μιλά εκ μέρους της και διαβεβαιώνει ότι το περιεχόμενο τςη ηχογράφησης δεν την αγγίζει.

Η ίδια απαντά στον κ.Άδωνι Γεωργιάδη, του οποίου τη δικογραφία κρατά πεισματικά στο γραφείο της, ότι θα σταθεί “όρθια”, ενώ ένας πρώην προστατευόμενος μάρτυρας δηλώνει ότι τον προέτρεψε να καταθέσει στο FBI γιατί έχει λεφτά.

Δηλαδή η κυρία Τουλουπάκη θα ελέγξει αυτούς που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο στήσιμο της σκευωρίας, για την οποία η ίδια αντιμετωπίζεται ως ύποπτη.

Αυτή την οποία ο κ.Παππάς σκέφτόταν να καλέσει για να της εξηγήσει τι παίζεται. Και δεν ξέρουμε αν το έκανε.

Θα παρέμβει ο 'Άρειος Πάγος ή θα αφήσει να σέρνεται πολύ ακόμη αυτή η γελοιοποίηση των θεσμών;