Ο πατέρας της 4χρονης επιβεβαιώνει ότι επί 2 χρόνια δεν υπάρχει πόρισμα για το θάνατο της - Free Sunday
Ο πατέρας της 4χρονης επιβεβαιώνει ότι επί 2 χρόνια δεν υπάρχει πόρισμα για το θάνατο της

Ο πατέρας της 4χρονης επιβεβαιώνει ότι επί 2 χρόνια δεν υπάρχει πόρισμα για το θάνατο της

Σε επιβεβαίωση της καταγγελίας ότι ο θάνατος της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη, κατά τη διάρκεια επέμβασης για να της αφαιρεθούν κρεατάκια, στο ΠΑΓΝ Ηρακλίου, δεν έχει ερευνηθεί, δύο χρόνια αφότου συνέβη, προχώρησε ο πατέρας του κοριτσιού με δήλωση στον ΣΚΑΙ.

«Σας δηλώνω έκπληκτος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή τη Novartis, μετά από δύο χρόνια, ξεκινάμε να βρούμε τον φάκελο του παιδιού. Είναι υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε ένα δικαστήριο και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό», είπε.

Στην ομιλία του στη βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει ότι υπάρχει επιβαρυντικό πόρισμα που αφορά την Νεκταρία Πολάκη, συγγενή του αναπληρωτή υπουργού υγείας, και τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη στο ΠΑΓΝΗ το οποίο δεν δημοσιοποιείται.

«Τα πορίσματα για την 4χρονη Μελίνα μένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κ. Παπασπύρου και του ΣΕΕΥΠ, με εντολή της, τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο για το πώς πέθανε το κορίτσι και ευθύνεται η κυρία Πολάκη» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε δήλωση της, η κυρία Παπασπύρου υποστήριξε ότι το θέμα δεν αφορά αρμοδιότητα της, αλλά ο κ.Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι η επίβλεψη του Σωματος Ελεγκτων Υπηρεσιών Υγείας, είναι στις αρμοδιότητες της.