Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του Ολυμπιακού λόγω Τσακαλώτου - Free Sunday
Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του Ολυμπιακού λόγω Τσακαλώτου

Επεισόδια στον Πειραιά μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών του Ολυμπιακού λόγω Τσακαλώτου

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στον Πειραιά ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το ξενοδοχείο "Θεοξένια" στο οποίο επρόκειτο να μιλήσει σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα των συνδέσμων τους και συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης με σκοπό να ματαιώσουν την εκδήλωση με αποτέλεσμα την δυναμική παρέμβαση των δυνάμεων της Αστυνομίας. Οι διαδηλωτές διαλύθηκαν καθώς τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν χημικά  με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στο κέντρο του Πειραιά.

Η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30 στον πολυχώρο "Κρεμλίνο", άλλα υπό των φόβο συγκέντρωσης οπαδών του Ολυμπιακού στο σημείο, προτιμήθηκε από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το ξενοδοχείο "Θεοξένια".

Σχόλια σχετικά με την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στην ομιλία Τσακαλώτου, αφήνοντας κατά μέρος τα επεισόδια και κάνοντας συγκρίσεις με τα τεκταινόμενα την ίδια ώρα στην ομιλία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς: