Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του - Free Sunday
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ο ιδιοκτήτης κατοικίας στην Κηφισιά, ο οποίος πυροβολήθηκε δύο φορές στην πλάτη, απο ένοπλους ληστές με τους οποίους συνεπλάκη, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του λίγο μετά τις πέντε το πρωί τα ξημερώματα, σήμερα Μ. Δευτέρα.

Το 52χρονο θύμα πυροβόλησαν μπροστά στη γυναίκα του δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Σϋμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες παραβίασαν κάποια από τις πόρτες του σπιτιού, το οποίο δεν διέθετε συναγερμό, και εισήλθαν στο εσωτερικό και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού όπου κοιμόταν ο 52χρονος με την σύζυγό του. Οταν εκείνος κατάλαβε την παρουσία τους πάλεψε με τον έναν ο οποίος τον χτυπούσε με σίδερο στο κεφάλι και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο δράστης πυροβόλησε τον επιχειρηματία δύο φορές από κοντινή απόσταση στην πλάτη.

Το θύμα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα. 

Την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού ο γιος του ζευγαριού ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα.