Οδηγοί, προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο - Free Sunday
Οδηγοί, προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Οδηγοί, προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο θα ισχύσει από το απόγευμα σήμερα, λόγω της συναυλίας «Παίξε Τσιτσάνη μου» με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Ειδικότερα, από τις 6 το απόγευμα και μέχρι το πέρας της, κλειστές για τα οχήματα θα είναι οι:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κωνσταντίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία αυτά και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα παρακολουθήσει τη συναυλία παρατείνεται μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα το ωράριο λειτουργίας στο μετρό (Γραμμές 1,2 και 3), το τραμ, στα τρόλεϊ και στα λεωφορεία.

Η συναυλία, στο πλαίσιο του προγράμματος του «ΣΚΑΪ» «Όλοι Μαζί Μπορούμε», αρχίζει στις 9μμ. Tα έσοδα των εισιτηρίων (από 6 ευρώ και με ελάχιστη προσφορά 2 ευρώ) θα διατεθούν σε τρόφιμα υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς ο Γιώργος Νταλάρας στην καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής στη σκηνοθεσία και ο Διονύσης Σαββόπουλος που θα προλογίσει τη συναυλία, ενώ σε ρόλο αφηγητή θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη θα ερμηνεύσουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μαρίζα Ρίζου και Μαρίνα Σάττι.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ