Συναυλία της ορχήστρας Camerata Europæa στο Ωδείο Αθηνών - Free Sunday
Συναυλία της ορχήστρας Camerata Europæa στο Ωδείο Αθηνών

Συναυλία της ορχήστρας Camerata Europæa στο Ωδείο Αθηνών

Η ορχήστρα Ευρωπαϊκή Καμεράτα (Camerata Europæa) θα παρουσιάσει στο Ωδείο Αθηνών ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα τον Χρόνο στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία και είναι αφιερωμένη η συναυλία. Τη μουσική διεύθυνση της συναυλίας έχει η Μαρία Μακράκη.

Η Ευρωπαϊκή Καμεράτα είναι ένας ευρωπαϊκός πολιτιστικός οργανισμός με μουσικά σύνολα στο Βερολίνο, στο Ίνσμπρουκ και στην Αθήνα και απαρτίζεται από επίλεκτους μουσικούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εμπνευσμένη από το καλειδοσκόπιο των επίκαιρων γεγονότων ανά τον κόσμο, η Ευρωπαϊκή Καμεράτα θα παρουσιάσει ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα τον Χρόνο, δίνοντας στο κοινό  την ευκαιρία να ανακαλύψει και να βιώσει τη μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό με έναν μοναδικό, πολυδιάστατο τρόπο. Κλασικές και σύγχρονες μορφές ενώνονται με νέες τάσεις και προβληματισμούς συνθέτοντας καινοτόμα προγράμματα.

Στόχος της CE είναι να δημιουργήσει μια καλλιτεχνική συνάντηση με την ουσία, την αντίληψη και την αίσθηση του χρόνου, που μας αγγίζει όλους βαθιά αλλά και προσωπικά.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Μαΐου στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής».

Γενική είσοδος: 20€

Μειωμένο εισιτήριο: 10€

Περισσότερες πληροφορίες στο www.camerata.eu,  ή στην ιστοσελίδα του Ωδείου Αθηνών