Δεύτερη καταγγελία στον Λαγανά για "μπόμπες" που οδηγούν στο νοσοκομείο - Free Sunday
Δεύτερη καταγγελία στον Λαγανά για "μπόμπες" που οδηγούν στο νοσοκομείο

Δεύτερη καταγγελία στον Λαγανά για "μπόμπες" που οδηγούν στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό με παρέα Βρετανών φοιτητών η οποία νοσηλεύθηκε σε νοσοκομεία στη Ζάκυνθο και στη Βρετανία, μετά από κατανάλωση ποτών στον Λαγανά, αναδεικνύει σήμερα, η βρετανική εφημερίδα SUN, στην οποία μίλησαν μετά από την επιστροφή τους στη Βρετανία.

Πρόκειται για μια ομάδα εννέα φοιτητών, επτά από τους οποίους από το Κόβεντρι.

Ένας από αυτούς δήλωσε στην εφημερίδα ότι τον είχαν προειδοποιήσει για κάποια από αυτά τα μπαρ στο Λαγανά.

«Τα αποφύγαμε, ωστόσο αρρωστήσαμε, μας πήγαν στο νοσοκομείο και τελικά καταλήξαμε όλοι μας σε νοσοκομεία της Βρετανίας», δήλωσε.

Μία κοπέλα από την παρέα η οποία έπαθε ρήξη οισοφάγου από τους εμετούς, και είχε θολή όραση, διακομίστηκε σε δύο ελληνικά νοσοκομεία, πριν καταλήξει σε νοσοκομείο στη Βρετανία.

«Φοβήθηκα πολύ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» είπε ένας άλλος νεαρός περιέγραψε τα συμπτώματα: «Ένιωθα λιποθυμία και έτρεμαν τα πόδια μου».

Την περασμένη εβδομάδα μία παρέα Βρετανών την οποία αποτελούσαν 17χρονα και 18χρονα παιδιά, βγήκαν για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους στα μαγαζιά του Λαγανά, κατέληξαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα, έχοντας πιει, όπως είπαν, μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα.

Ο Cole Brunton ανέφερε οτι στα δύο πρώτα μαγαζιά που πήγαν όλα ήταν καλά… Όταν έφτασαν όμως στο τρίτο μαγαζί όμως, ένας ένας άρχισαν να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο, καθώς δεν ένιωθαν καλά.

Ο 18χρονος ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα έχοντας κρύο ιδρώτα και πόνους στο στομάχι, έκανε εμετό, ενώ τα ίδια συμπτώματα είχε αρχίσει να παρουσιάζει και ο άλλος νεαρός που ήταν στο δωμάτιό του.

Μάλιστα, όταν βγήκε στον διάδρομο για να δει τι γίνεται με την υπόλοιπη παρέα, διαπίστωσε πως όλοι βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση.

Βγήκα στο διάδρομο του ξενοδοχείου και είδα ότι όλοι οι υπόλοιποι είχαν αρρωστήσει. Ο εμετός μας ήταν κόκκινος και μαύρος, ενώ ένας φίλος άρχισε να έχει σπασμούς», δήλωσε στην Sun ο 18χρονος Cole Brunton.