Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος και αναζητείται ο αδερφός του - Free Sunday
Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος και αναζητείται ο αδερφός του

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος και αναζητείται ο αδερφός του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος Βούλγαρος, που θεωρείται ο εκτελεστής και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ο 35χρονος αδελφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον φόνο είχε διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ είναι άγνωστο το πότε αλλά και το γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 30χρονος ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο δεν είναι συνεργάσιμος και έχει αρνηθεί να πει το παραμικρό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας είχε δολοφονηθεί με τέσσερις σφαίρες τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας, τον Οκτώβριο του 2018. Η «Καθημερινή» είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή της φονικής επίθεσης. 

Ο Γ. Μακρής είχε μόλις επιβιβαστεί στο μαύρο Smart της συζύγου του, όταν ένας άνδρας πλησίασε το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να τον πυροβολεί. Ο 46χρονος βγήκε αιμόφυρτος από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, ο δολοφόνος του έκανε τον γύρο του μικρού αυτοκινήτου και συνέχισε να τον πυροβολεί, σχεδόν εξ επαφής. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έχοντας στο ένα χέρι το κλειδί του αυτοκινήτου και στο άλλο το τηλέφωνό του.